FBI BLEV TVUNGET TIL AT UDLEVERE BELASTENDE MATERIALE OM HILLARY CLINTON

En række dokumenter om formodet korruption hos USAs Demokrater er efter lang tids venten endelig blevet udleveret.

Kommentar af Ivan Dybdal

FBI obstruerede kongressens undersøgelsesudvalg og nægtede i et helt år at videregive de FBI dokumenter, de var blevet bedt om. Men nu er det endelig sket, og afsløringerne af FBI’s ulovlige telefonaflytning og elektroniske overvågning af Donald Trumps valgkampagne og FBI’s dokumenter om Hillary Clintons korruption ved pay-for-play metoden i forbindelse med Uranium deal aftalen med russerne, da hun var udenrigsminister, bliver nu dokumenteret.

The Washington Times skriver:

“Justitsministeriet har afleveret alle de dokumenter, der blev anmodet om af husets efterretningsudvalg, efter at et kongresmedlem truede med at straffe FBI-direktøren Christopher Wray og justitsminister Rod Rosenstein på grund af forsinkelsen. En embedsmand i justitsministeriet sagde, at de dokumenter, der vedrørte FBIs undersøgelser af Trump-kampagnens kontakter med Rusland, blev videregivet onsdag.”

Den dybe stat (The Deep State) nægtede i et helt år at samarbejde, så først nu har kongressens undersøgelses komité om efterretnings tjenesterne (The House Permanent Select Committee on Intelligence) med lovmæssig tvang fået Justitsministeriet i USA til at udlevere FBI’s belastende materiale om Hillary Clinton.

Justitsministeriet er nu under anklage for bevidst forhaling og har først nu dagen før fristen udløb i onsdags udleveret de ønskede dokumenter om efterretningstjenesternes ulovlige anti-Trump aktiviteter under og efter præsident valgkampen i 2016-17, hvor efterretningstjenesterne ulovligt spionerede med telefonaflytning og elektronisk overvågning af republikanernes præsidentkandidat, Donald Trumps valgkampagne, og at FBI hemmeligt og ulovligt arbejdede for det Demokratiske partis kandidat, Hillary Clinton, blandt andet med anklagen om at Trump samarbejdede med russerne. Det havde de ulovligt og hemmeligt baseret på Hillary Clintons valgkampagnes hemmeligt betalte løgnerapport (”tisserapporten”).

Hvis FBI ikke havde udleveret de ønskede dokumenter, var de skyldige blevet sigtet for landsforræderi!

En talsmand for justitsministeriet sagde onsdag, at de dokumenter, der var relateret til FBI’s undersøgelser af Trump-kampagnens kontakter med Rusland, nu er sendt.

Efterretningsudvalget havde specifikt søgt, at få et to siders dokument baseret på rapporter om, at Trump-kampagnens rådgiver, George Papadopoulos, havde fortalt en australsk diplomat, at Rusland havde kompromitterende oplysninger om den Demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton.

Da hun var udenrigsminister i Obama regeringen, formidlede Hillary Clinton salg af en femtedel af den amerikanske uran til russerne. Det skete samtidig med at indbetaling af mange millioner af dollars blev foretaget af russerne til Clintons private fond. Det er den slags Clinton-korruption, som blev kaldt pay-for-play, og som har gjort Clinton Foundation til én af de største private pengetanke i USA.

FBI er angiveligt nu også blevet tvunget til at udlevere beviser, der afslører Clintons korruption i the uranium deal. Det vil vi givetvis høre om, når kongressens undersøgelses komité om efterretnings tjenesterne rapporterer.
Ved udleveringen af dokumenterne i onsdags overdrog justitsministeriet over 1.000 sider klassificeret materiale til kongresudvalget, hvoraf mange vil blive leveret videre til alle efterretningsudvalgets medlemmer.