NewSpeek

FBI AFLYTTEDE TRUMPS KAMPAGNECHEF UNDER VALGKAMPEN

(Foto: Donald J. Trump)

Del artiklen her:

Trumps påstand om, at han blev aflyttet under valgkampen, viser sig at være sand.

Kommentar af Ivan Dybdal

“Borgerkrigen” i USA fortsætter. Det er en krig, som føres på mange fronter, og som gentagne gange har taget overraskende drejninger.

Den såkaldte Deep State (den dybe stat), det vil sige de offentlige ansatte og især deres chefer i den amerikanske administration, kæmper i det skjulte for at få afsat den demokratisk valgte præsident, republikaneren Donald J. Trump. Endnu et eksempel.

Obama-regeringen lod FBI efterforskere aflytte Donald Trump’s kampagnechef, både før og efter valget, rapporterede CNN mandag aften.

Læs også: DEN AMERIKANSKE “BORGERKRIG”: FBI BETALTE FALSK RAPPORT DER NEDGJORDE TRUMP

Ifølge CNN, der henviste til “tre kilder, der er bekendt med undersøgelsen“, havde Trump’s kampagnechef Paul Manafort fået sine telefoner aflyttet foranlediget af en hemmelig ordre fra en udenrigsministeriel domstol (FISA*).

Aflytningen fortsatte et stykke ind i 2017, herunder i en periode, hvor man vidste Manafort talte med præsident Donald Trump” rapporterer CNN.

Paul Manafort har haft sit hjem i Trump Tower siden 2006.

I marts i år tweetede Trump, at han “lige har fundet ud af, at Obama har aflyttet mine teleforbindelser i Trump Tower op til valget. De fandt ikke noget. Det er McCarthyisme! ” Trumps udmelding blev både kritiseret og latterliggjort i danske medier, men nu viser det sig altså – endnu engang – at Trump havde ret. De danske medier mangler også fortsat at dokumentere deres mange påstande om, at Trump skulle have samarbejdet med Rusland under valgkampen. Omvendt har medierne ikke beskæftiget sig med det faktum, at Trumps modkandidat, mediedarlingen Hillary Clinton, efter at have modtaget million i støtte til hendes private fond, solgte 20 procent af USAs uran til russerne, som bruger det farlige stof i atomvåben.

Læs også: TRUMP-ØKONOMI: USAs AKTIEMARKEDER SLÅR VILDE REKORDER

CNN sagde at “det var uklart, om Trump selv var blevet aflyttet under telefonaflytningen” og ifølge to af tre kilder hos landsdækkende tv-stationer, fandt aflytningen af Paul Manafort ikke nogen beviser på ulovligheder.

Det Hvide Hus afslog at kommentere om det til CNN og svarede ikke på en forespørgsel om en kommentar fra The Washington Times.

*The FISA court er en domstol etableret i 1978. Den godkender telefonaflytning, dataindsamling og regeringsanmodninger om at overvåge mistænkte terrorister og spioner. Hvordan arbejder den hemmelige domstol? Elleve distriktsdommere skiftes til at fungere, normalt en uge ad gangen. Alle fungerer maksimalt i 7 år i FISA domstolen. FISA domstolen har lokaler få blokke væk fra Det Hvide Hus og Capitol i en adgangs-bevogtet del af distriktsdomstolen (US District Court) på Constitution Avenue. Den er helt ukendt af offentligheden. Regeringsembedsmænd vil ikke fortælle, hvor den præcis ligger i dette bunker kompleks. Den er så hemmelig, at lokalet er totalt isoleret mod aflytning.

Kilder: Bl.a. The Washington Times – Monday, September 18, 2017

http://m.washingtontimes.com/news/2017/sep/18/paul-manafort-wiretapped-during-trump-campaign/

Del artiklen her:
Exit mobile version