FAGRE SATANISKE VERDEN

CreepyMatrix
Del artiklen her:

Af Jette Anne-Marie Hansen, mag.art, forfatter.

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe nedenstående tekst tidligere bragt på Facebook. NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen]

***

– GIV DET BARN DET BEDSTE – LAD OS OVERTAGE GRAVIDITETEN

Nu tilbyder et firma, der hedder Ecto Life omsider teknologi, der er frugten af mange årtiers fokuseret forskning for at opnå netop dette: At gøre det muligt for fostre at blive udviklet uden for kvindens krop!

Eller rettere sagt: Ifølge den tyske molekylærbiolog, Hashem Al-Ghaili, er teknologien lige på trapperne.

Det var også på tide, at vi fik den mulighed.

Én hal alene kan dyrke 30.000 babyer om året i nogle pragtfulde vækstkapsler. Kapslerne er fyldt med den bedste teknologi og kan tilbyde de vordende forældre alt hvad hjertet måtte begære og mere til.

Ecto Life reklamerer således med at kvinder ikke længere behøver at føde i smerte, risikere kejsersnit, svangerskabsforgiftninger, morgenkvalme eller for tidlig fødsel. Og selv infertile par kan nu få deres eget biologiske afkom.

CO-neutrale babyer

Og (næsten) bedst af alt: De kæmpestore fosterhaller, der kan producere 30.000 babyer om året, kører på grøn energi! Hvad giver I så? CO2-neutrale babyer!

Men der er mere at glæde sig over: Der følger mulighed for genredigering med, AI overvåger desuden fosterets udvikling og siger straks til, hvis noget skulle tyde på, at uønskede karakteristika er ved at opstå. Tænk at kunne VIDE hvilke egenskaber ens barn har i stedet for at skulle finde ud af det hen ad vejen. …

Man kan sidde enormt bekvemt hjemme i sin egen sofa og via en app følge med i den lilles liv i vækstkapslen, hvor alle livsytringer løbende monitoreres af sensorer, der måler hjerteslag, temperatur, blodtryk, åndedræt, iltmætning.
Man kan sågar producere små film og sende til familie, venner og bekendte. Og man kan også vælge, hvordan den lille skal programmeres allerede i fostertilstanden med ord, sætninger og musikstykker fra appens playlist, som afspilles af højtalere med NB: førsteklasses lyd! i vækstkapslen.

Vækstkapslernes herligheder

Sidst men ikke mindst – vækstkapslerne er lavet af materialer, der forhindrer mikroorganismer i at sætte sig på overfladen. Her kan fosteret omsider opnå at blive udviklet i et miljø helt frit for virus og bakterier og andet snavs fra naturen, som den kvindelige biologi ikke kan prale med at give barnet – eftersom vi ved, at kvinder kan inficeres med hvad som helst.

Det må tiltale enhver at vide at ens kommende barn f.eks. er sikret imod at moderen får covid. Man kan sige, at barnet så heller ikke har nogen grund til at udvikle et immunforsvar. Men lad nu det ligge.

Jo mere man læser om vækstkapslernes herligheder, jo mere går det op for en, at det nærmest ville være uansvarligt at undfange og bære et barn på den gammeldags måde.

Ingen overvåger det jo! Og det kan risikere at komme til at høre alle mulige ting derinde, som man ikke har nogen kontrol over.

Nej, må vi så bede om AIs sikre programmering af fosteret. Og når det skal ud i verden er det bare et tryk på en knap. Man ved at inde i kvindens uperfekte livmoder er det barnet selv, der bestemmer, hvornår det skal fødes ved at frigive nogle bestemte hormoner. Det er jo ikke til at forudsige for ordentlige mennesker, hvornår ungen finder på det. Ikke helt præcist i hvert fald. Og hvem ved om man skulle have lavet noget andet den dag.

Kan en regering påtage sig et forældreskab?

En lidt underlig ting, som man ikke får nogen forklaring på: De siger, at Ecto Life bl.a. er udviklet for at hjælpe lande, der har problemer med dalende fødselsrater og skrumpende populationer så som Japan, Bulgarien, Sydkorea.

Men… er det så meningen regeringen skal lave børnene – når landets egne borgere ikke vil??? Kan en regering virkelig påtage sig et forældreskab, hvor man giver kærlighed og omsorg på samme måde som individuelle mennesker?

Nuvel. Vi må vel hellere tro det bedste om både Ecto Life og verdens regeringer. Så det er sikkert okay.

Umådeligt passende er det i hvert fald, at denne teknologi kommer netop nu, hvor fertiliteten og fødselstallet styrtdykker i alle lande, hvor massevaccinationerne med den eksperimentelle mRNA-vaccine er blevet gennemført.

Det er spændende at tænke på, at hvis teknologien slår an og bliver populær – og hvorfor skulle den ikke det, den er jo perfekt tilpasset det moderne menneskes livsstil? – vil selve kernen i menneskets identitetsdannelse blive kvalitativt ændret.

Far og mor elsker hinanden, derfor fik de mig

Indtil nu har ethvert barn i princippet været et produkt af et favntag, et fysisk og lidenskabeligt møde imellem to mennesker – dets forældre. Alle børn bærer dette som en kerne i deres selvbevidsthed: Far og mor elsker hinanden, derfor fik de mig – og derfor er jeg særlig og værdifuld.

Fremover vil den lille vide, at den blev bestilt, designet og dyrket med en produktionsdag, hvorpå den blev afhentet på fabrikken. Den har ikke lagt øre til sin mors hjerteslag eller blodets susen eller følt hendes følelser via signalstofferne i blodet.

Der er ingen individuelle historier om fødslens forløb og alt den slags.

Spændende hvad det vil betyde for ”tilknytning”
Det er også spændende, hvad dette vil betyde for den ting kaldet “tilknytning” imellem mor og barn.

Amning bliver der formentlig ikke noget af. Moderen har jo ikke gennemgået et svangerskab. Men sutteflasker er også mindst lige så godt. Især hvis man fylder noget af den kunstige modermælk fra dyrkede brystepitelceller, som filantropen Bill Gates netop har udviklet, i dem.

Det er forunderligt som det hele passer sammen.

Det er også forunderligt som det passer til satanismens vision for menneskeheden, hvor individet er et middel og ikke et mål, kønsforskellen skal afskaffes, natur erstattes med teknologi, AI overtager tænkningen og hjertet lukkes for dette besværlige rod som “tilknytning” tenderer til at være.

***

Links:

https://www.youtube.com/watch?v=f2hKghnHJKU

https://www.firstpost.com/explainers/ectolife-the-worlds-first-artificial-womb-facility-11805801.html

Del artiklen her: