FAGRE NYE VERDEN ELLER MORDOR?

YuvalHarare
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg får stadig oftere associationer til J.R.R.Tolkiens Ringenes Herre, fordi mørket, Mordor, ruller ind over verden i skikkelse af the Great Reset. Og alt for mange vågner tilsyneladende ikke op, men bevæger sig som lemminger mod afgrunden.   

Hvis typer som Klaus Schwab, Bill Gates og Henry Kissinger (i folkemunde Satan Klaus, Kill Gates og ’control food, and control people’”) på skift konkurrerer om at agere mørkets fyrste, Sauron, så må World Economic Forums chefrådgiver, Yuval Noah Harari, aspirere til ondskabens nyttige lærling, Saruman.  

Hør ham her fortælle, at  folk efter vaccinerne nu kun er  hackbare dyr uden fri vilje eller sjæl – samt at vi får hjernesensorer, der gør, at man kan aflæse vore tanker og styre os som robotter.
Sådan som Nick Rockefeller fortalte sin ven, filmmanden Aaron Russo for over 10 år siden! 

De sataner alias ’kulten’ har vist sig at være systematisk i gang i over 50 år med deres planer om verdenskontrol – og med tråde og netværk endnu længere tilbage. 

Som en følger af NewSpeek skrev til mig forleden: 

”Der er nok en hel del om snakken, at vi befinder os i en meget afgørende fase for verdens måske næste 1000 år, og at kampen står mellem inkarneret ondskab, og en verden, hvor der er plads til alle og bevidstheden om, at vi alle er ét, samme mennesker uanset tro og farve. 

Jeg er meget overbevist om at “det gode” i mennesket får overtaget, og at det ortodokse Ruslands bliver de toneangivende. 

Men jeg er også sikker på, at ondskaben ingen grænser kender, og at de vil bruge et hvilket som helst middel for at cementere deres magt. De næste måske 10 år bliver en vanskelig kamp, mange vil falde, men der er gode grunde til at være optimist.  Som du ved ”for de gamle som faldt, er der nye overalt”.” 

Hm! Jeg deler ikke følgerens optimisme, men måtte jeg være den, der tager fejl.  

Del artiklen her: