FACEBOOK PÅ KAMIKAZEKURS – HER LADES AL TVIVL UDE

shield
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

I går fik jeg tilsendt en video, som påstod, at over 90 pct. af de dødsfald, der tilskrives corona, i virkeligheden har andre årsager så som præeksisterende diagnoser eller alderdom. Videoen var åbenbart blevet delt af 17.000.

Jeg ved intet om det, men synes, at alle oplysninger og påstande skal have lov at komme frem. Men da jeg lagde an til at dele videoen, kom der en besked fra Facebook om, at eksperterne sagde, at det hele var løgn, og at jeg ville blive shadowbanned, hvis jeg videreformidlede den.

Jeg er shadowbanned i forvejen og måtte overveje, om jeg havde brug for mere.

Det interessante er, at Facebook åbenbart mener, at deres kunder er så kognitivt handicappede, at de ikke kan tåle at høre andre udlægninger end Facebooks egne.

Meget taler for, at den officielle forklaring på coronaen er rigtig. Men hvis det er tilfældet, hvorfor så undertrykke forkerte forklaringer? Det burde være en smal sag at dementere de falske narrativer med lødig dokumentation.

Facebook har åbenbart ikke forstået, at censur efterlader folk med det indtryk, at nogen ikke har rent mel i posen. Derfor er censur en kort fornøjelse. Den kan få folk til at tie, men vil blot give næring til deres mistillid til magthaverne.

Del artiklen her: