Få mest muligt ud af mobilen på farten

Sponsoreret indhold

Trådløse opladere, powerbanks og løbeudstyr. Der er mange måder, hvorpå man døgnet rundt, kan gøre brug af sin mobiltelefon. Men hvilke gør egentlig livet nemmest?

 

Langt de fleste danskere er i besiddelse af ikke bar en mobiltelefon, men en smartphone. Det skal gerne være den nyeste iPhone eller Samsung, og så skal den helst udstyres med en masse gear. Men hvilket gear man har brug for, kan være individuelt. Dog er der noget mobiltilbehør, der er næsten uundværligt.

Trådløse opladere

Jo, den er god nok. Powerbanken har gjort sit indtog, men nu findes der også trådløse opladere til mobilen.  Trådløse opladere til iPhone og Samsung, lyder næsten som et Sci-fi eventyr, men det er altså en realitet. Og det er virkelig lige så nemt som det lyder. Telefonen, der selvfølgelig skal understøtte trådløs opladning, skal blot placeres på den trådløse oplader, og så starter processen helt af sig selv.

Den trådløse oplader er ideel til en arbejdsplads, hvor den blot kan placeres et hensigtsmæssigt sted, og mobiltelefonen herefter altid kan have samme udgangspunkt. Trådløse opladere findes til alle de populære smartphones som iPhone og Samsung, så det handler bare om at komme i gang med at oplade sin smartphone trådløst.

Powerbanks

Selvom de ekstremt populære powerbanks ikke ligefrem er nyeste skud på stammen, hvad angår mobiltilbehør, så har de nogle egenskaber man bare ikke kan ignorere. Powerbanks findes efterhånden i alle størrelser, farver og former, og kan fås tilpasset til et individuelt behov. De nyeste powerbanks har også en fantastisk strømkapacitet, og kan altså klare ganske mange opladninger, før de løber tør for strøm.

Den eneste begrænsning, hvis man kan tillade sig at tale om det, er, at man med en powerbank, er tvunget til at benytte sig af en ledning. Det er en streg i regningen, i forhold til de trådløse opladere til iPhone og Samsung. Dog, kan flere powerbanks oplade flere enheder af gangen, hvilket må siges at være en væsentlig egenskab. Selv som nybegynder er det nemt at overskue en powerbanks egenskaber, og langt de fleste modeller er yderst brugervenlige.

Løbeudstyr

Løbeudstyr til smartphonen er nok den mest kontroversielle, og mindst gadget-agtige ting på listen, men ikke desto mindre, giver det mulighed for, at bruge sin smartphone endnu mere end normalt. Med løbeudstyr til mobilen, kan man benytte sin iPhone når man motionerer, og hvad end man foretrækker en cykeltur, en løbetur eller en helt tredje form for motion, kan man have telefonen med, og eventuelt lytte til sin yndlingsmusik. At købe løbeudstyr kan virkelig blive en øjenåbner, også for de der måske ikke får motioneret helt så meget, som de gerne vil, for alt er lidt sjovere med gadgets.

Udover at have løbeudstyr til mobilen, er der mange måder, hvorpå man kan bruge sin smartphone til at blive sundere. Skulle al strømmen blive brugt, i det man nu også er i stand til at benytte sin smartphone til at motionere, så er det jo heldigt, at både powerbanks og trådløse opladere til smartphones er en mulighed, så man fortsat kan være online, døgnet rundt.