EX-PRÆSIDENTKANDIDAT RON PAUL HAR EN INDTRÆNGENDE BESKED

RonPaul
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Den tidligere amerikanske præsidentkandidat og kongresmedlem i 22 år har netop udsendt en alarmerende meddelelse til alle amerikanere. 

Dog er det ikke alene en advarsel til amerikanere, men til hele verden – også til dig, selv om du ikke tror det. Det er nok ikke for meget sagt, at vi står overfor en total omvæltning af den verden, vi kender.

Denne situation har været undervejs i mange år, ja lige siden den sidste verdensomspændende 2007-08 krise, som vil være at sammenligne med en lille overfladekrusning i forhold til den flodbølge, der venter os.

I indledningen til videoen som Ron Paul har lavet [scroll ned på siden til videolinket dukker op – eller gå til links’ne efter denne tekst], siger han bl.a., at de allerfleste amerikanere vil blive målløse over det, der er ved at ske. 

Mange har advaret om en alvorlig økonomisk krise, men det er første gang en så fremtrædende (ex)politiker med så stor og bred tillid i den amerikanske befolkning åbent og ærligt fortæller os, hvad vi kan vente os – ikke om fem eller ti år, men stort set hvert øjeblik, det skal være.

Ron Paul siger videre: Det som sker i Amerika nu er, at nogle benytter sig af og ønsker at profitere politisk og økonomisk af den opståede corona-panik i samfundet. For dem er dette den perfekte chance til at stjæle flere af vore konstitutionelle friheder og gøre Amerika rede til en socialistisk fremtid. 

Ikke mange ved, at Amerikas centralbank siden 2009 har ladet pengepressen køre i fulde omdrejninger og uden basis i andet end tynd luft har spyttet millioner ud. 

Den gæld, som Amerika de sidste mange år har opbygget, er nu så stor, at den aldrig vil kunne tilbagebetales på legal vis, siger Ron Paul. 

Måske kan sammenbruddet endnu forhales en smule, men når en så prominent person som Ron Paul siger, at det er uundgåeligt, er der nok ingen tvivl om, at han også har givet ”bolden” et spark mere i retning af katastrofen.

Der skal ikke meget til, før panikken spreder sig blandt indehaverne af amerikanske statsobligationer, som på minutter vil blive mindre værd end toiletpapir. Der er en meget god grund til, at Rusland igennem flere år har indløst alle deres amerikanske statsobligationer. 

Så lyt ikke til hvad stats-, økonomiministre eller nationalbankdirektører siger, men forbered dig på det værste. 

***

Se her hvad du personligt at gøre for at komme igennem den forestående krise: 

https://www.prepperfortress.com/ron-paul-speaks-out-economic-collapse-is-happening-now-protect-yourself-200-proof-they-will-start-dollar-collapse-martial-law/

og her: https://orders.stansberryresearch.com/?cid=MKT533670&eid=MKT539103&assetId=AST179799&page=1

Del artiklen her: