NewSpeek

EU PRESSER EUROPÆERNE LÆNGERE OG LÆNGERE UD

Del artiklen her:

Af Steen Raaschou, Snaphanen.dk

Forleden nægtede Østrig at være en del af EU’s kvotefordeling af “flygtninge.” Polen vil ikke deltage, Ungarn vil internere asylsøgere i containerlejre. Italien og Grækenland er presset til bristepunktet og kan ikke tage flere afrikanske velfærdsflygtninge, Ungarn nægter at modtage “5000 svenske flygtninge.” Der er sanktioner og kaos i farvandet, og det er EU-skabt. De lovede at bevogte de ydre grænser, ikke at oprette en taxiservice fra Mellemøsten og Afrika,

Tre millioner flygtninge er på vej igennem Tyrkiet mod Europa, og EU toppen tror stadig Europa kan fordele sig ud af problemet. Man må da håbe, EU når at grave sin egen grav, inden de får gravet vores. Europa har mistet tiliden til EU, som skaber flere og tungere problemer, end det løser. Nationerne prøver at redde på egen hånd, hvad der kan reddes. EU har ikke noget overblik over folkevandringerne, de er igang med et ukvalificeret mordforsøg på Europa. “Fredens garant”, EU, er ved at sende vores efterkommere i krig.

Disse inkompetente mennesker sidder med Europas fremtid i deres hænder. Lars Løkke holder ihærdigt mund, Støjberg laver lagkager, og danske vælgere er desværre ikke tilstrækkeligt kompetente til at stemme disse farlige, uansvarlige personer ud. Forleden fejrede EU toppen sig selv under maksimal terrorbeskyttelse. Der er intet at fejre. EU kunne lige så godt erklære åben krig mod europæerne, som gøre det per stedfortrædere.

Del artiklen her:
Exit mobile version