EU-PRÆSIDENT I SLET SKJULT TRUSSEL MOD VÆLGERNE: EU ELLER KRIG

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

EU-eliten frygter, at demokratisk valg bliver unionens død. I en opsigtsvækkende tale sender EU-præsident Donald Tusk nu en slet skjult trussel til de europæiske vælgere: EU eller krig.

EUs præsident Donald Tusk advarede ved en tale på unionens 60-års fødselsdag om, at “Unionen kan kollapse.”

Dette skyldes ifølge Tusk det Brexit, der som følge af englændernes demokratiske beslutning skydes i gang de kommende dage.

Tusk påstod også, at EU har været årsag til “60 års fred i Europa” og sender dermed en underliggende besked om, at unionens død kan føre til krig i Europa. En slet skjult trussel til de europæiske vælgere mod at følge i englændernes fodspor.

EU som garant for fred er et noget fortegnet billede af virkeligheden, idet det jo er NATO, og ikke EU, som sikrer imod krig i – og imod – Europa.

EU har derimod skadet fred og stabilitet mere end noget andet som følge af deres fejlkonstruerede euro, de åbne grænser og indslusningen af millioner af muslimske migranter og flygtninge, herunder et utal af jihadister.

EU-præsidentens underliggende krigsretorik mod de europæiske vælgere og europæiske demokratier er et ekko af Merkels blodige udmelding fra 2011:

“Vi har en historisk forpligtigelse: Med alle midler at beskytte den forening af Europa, som blev påbegyndt af vores forfædre efter århundreder af had og blodsudgydelser. Ingen af os kan forudse hvad konsekvenserne kan blive, hvis denne forenelse fejler.”

Del artiklen her: