ERDOGAN INVADERER EUROPA, GRÆKERNE TAGER SAGEN I EGNE HÆNDER

Erdogan
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

I Snaphanen.dk kan man læse en kort beskrivelse af situationen lige nu (jeg anbefaler, at man går til artiklen, som bringer mange links og billeder).

Jeg har lavet lidt om på Snaphanens tekst:

Beboere angriber Open Borders NGO’er, smider deres kameraer i havnen. Militær skyder varselsskud. UNHCR-personale tilbageholdt og deres anlæg brændt ned. Flygtningehøjkommissærens repræsentant jaget bort. Erdogan slipper fængslede jihadister løs på Europa.

Italienske Fatto Quotidiano har en video, der tydeligt viser vreden og ophidselsen.

Græske bønder kommer til med traktorer for at blokere invasionen. FN-anlæg sat i brand. Det grønne EU-parlamentsmedlem Erik Marquardt er blevet truet. I eftermiddags skød græsk militær skarpe varselsskud. Grækenland sender elitetropper til grænsen, og der er rygter om at de tilbageholder journalister og UNHCR-personale for misinformation. Flygtningehøjkommissærens repræsentant var nær blevet lynchet.

“De skal ikke komme igennem”, synes at være grækernes beslutning. Nu er det blodigt alvor. EU har “indkaldt til et ekstra møde,” mens grækerne har taget sagen i egne hænder. De har fået nok af de snakkende klasser, der i realiteten har spildt årene siden 2015 og et ukendt antal milliarder euros lige ned i Erdogans lommer. Måske til et nyt palads.

I Danmark siger Fuglede og Tesfaye, “at situationen er under kontrol.” Jeg ved, hvad de tænker: “Ingen grund til at sige noget stødende og konkret, når nu grækerne sørger for, at der aldrig kommer nogen herop”. Lillestatens politikere i al deres pragt. Modige som kaniner. Det er en skændsel, at de ikke praktisk og verbalt støtter grækernes kamp.

Så vidt Snaphanen.

Vi skal ikke forvente ringeste hjælp fra EU eller de forræderiske vesteuropæiske regeringer. Der er åbenbart kun én vej at gå: Vi må forsvare os selv.

Del artiklen her: