ER VI FORSØGSDYR?

corona
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Sydafrikansk coronavariant kan smutte uden om Pfizer-vaccine, forlyder det. Og sådan vil det hele tiden komme til at gå, for virus muterer. Og så skal vi have flere vacciner og flere lockdowns. 

Eller skal vi? Er det ikke snarere på tide for alvor at begynde at sætte spørgsmålstegn ved nedlukningerne? Og ved indgrebene i vores frihedsrettigheder i det hele taget? Medmindre planen lige præcis er, at vi aldrig skal tilbage til det normale, fordi Covid måske slet ikke handler om folkesundhed, men om kontrol og magt og penge? 

Mundbleerne virker ikke, men bruges skal de. Hvorfor? Fordi de fungerer fremragende som disciplineringsredskab. Begynder man at kratte lidt i overfladen skriger absurditeterne til himlen. Hvor mange kender du, der er døde af Covid? Hvor mange af de smittede blev så syge, at de skulle indlægges? Vejet op imod, at vi endnu ikke kender de langsigtede virkninger af de ’vacciner’, der ikke er testet over en længere årrække. 

Er mennesker i virkeligheden blevet reduceret til forsøgsdyr for medicinske eksperimenter? Hvis ja – bringer det godt nok uhyggelige mindelser om lignende overgreb i en ikke fjern fortid?  

(Teksten har været bragt som læserbrev i EkstraBladet d. 21.04.21) 

Del artiklen her: