ER SLAGET TABT I KAMPEN MOD DIGITALE CORONAPAS OG TVANGSVACCINATIONER? PÅ INGEN MÅDE – DER KÆMPES DERUDE

Quietly
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Følgere af NewSpeek ved, at der er mange nedslående informationer i kampen for at få gennemhullet den officielle corona-fortælling. Kritiske røster har meget svært ved at komme til orde i de etablerede og statsstøttede medier, og det kan indimellem se håbløst ud.  

Men det er ikke bare sort. Der kæmpes derude. 

Se fx denne video “Dedicated to all those fighting for truth and freedom. Special thanks to Oracle Films (watch their films at http://oraclefilms.com). “I Will Not Be Leaving Quietly” is available now across all major digital music platforms.” 

Sandhed og frihed
Billeder, tekst og musik gør stort indtryk, for hvor mange i dette land kender til de store demonstrationer, der er for SANDHED og FRIHED, mod vaccinetvang og vaccine til børn?  

Omvendt vokser træerne ikke ind i himlen, og vi skal hele tiden være realistiske mht. hvad vi er oppe imod – og med ’vi’ mener jeg de borgere, der lugter en rotte i de statslige myndigheders corona-narrativ. Der er bare noget, der ikke hænger sammen. 

Per Brændgaard er en af de borgere, der stiller sig skeptisk. Bl.a. med dette blogindlæg : 

Har vi nu vundet Coronakrigen? Nej!
Regeringen vil ikke forlænge kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom i Danmark. Det meddelte Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse i forgårs. 

Betyder det så, at vi har vundet coronakrigen? 

Læs resten af blogindlægget her. 

Del artiklen her: