ER MISSION CORONA ’ACCOMPLISHED? FORHÅBENTLIGT IKKE!

Rasnick
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

Jeg indleder med et læserbrev bragt i Ekstra Bladet d. 2. september: 

”Før begejstringen går helt over gevind, fordi du nu kan gå til frisør, fitness og fransk madlavning UDEN coronapas, så klap lige hesten. Du har IKKE fået din frihed tilbage, hvis du har taget stikkene. For lige om lidt skal du have det tredje skud og så det fjerde og femte, fordi dit naturlige immunsystem er blevet undergravet.  

Den globalistiske elite & big pharma kan gnide sig i hænderne: Mission Corona er lykkedes over al forventning. Ikke mindst i Danmark pga. en desværre helt ubegrundet tillid til de statslige myndigheders dispositioner: Over 70 procent har taget de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner, hvor vi ikke kender bivirkningerne. Og nu går de systematisk efter børn og unge med deres propaganda. 

Det har vist sig i bakspejlet, at restriktionerne ikke har handlet om folkesundhed, men om kontrol. Via en nål stukket i hver eneste arm på kloden.”

***

Den gode nyhed er, at der er stadig flere informationer om bedraget ’derude’.  Ikke i MSM’ernes statsstøttede propaganda   – indtil videre med Ekstra Bladet som en lysende undtagelse – men på en række alternative platforme.

En af dem er BitChute, hvor denne video er hentet:   Dr. David Rasnick: The Devastating Global Swindle — From AIDS to COVID-19 

NewSpeek har fået linket tilsendt af en vores følgere med bl.a. disse ord: 

”Hvis du ikke har læst og lyttet til dette, så blev det en åbenbaring for mig – connecting the dots mellem Aids, HIV og Sars-Covid, og igen spiller PCR testen en væsentlig rolle for bedraget.

Måske er Reinar Fuellmich så længe om at få ført den retssag, da disse oplysninger har et langt større perspektiv. Fauci må skulle bøde for det her ….”

Måske. Men lyt og døm selv! 

Del artiklen her: