ER DET PÅ TIDE AT GØRE OP MED TRADITIONEL SYGDOMSOPFATTELSE?

Conspiracy
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Som faste følgere af NewSpeek ved, forspilder jeg ingen lejlighed til at anbefale Jerm Warfares hjemmeside. Sammen med James Corbett og Robert F. Kennedy, Jr.  er han nok den person, der har påvirket mig mest de seneste tre år. Eller rettere sagt de samtaler, han har (haft) med en række kapaciteter inden for områder som livsstil, geopolitik, økonomi og propaganda. Sidstnævnte bl.a. med belysning af de såkaldte konspirationsteorier: Fx mordet på Kennedy,  9/11 og  masseskyderier.    

  

Sygdomsbegrebet
Et andet væsentligt emne, Jerm har givet sig i kast med, er sygdomsbegrebet. Her fik jeg sidste sommer trukket tæppet væk under fødderne ved at lytte til en podcast med Dawn Lester og David Parker, forfattere til murstensværket ”WHAT REALLY MAKES YOU ILL – why everything you thougth you knew about disease is wrong”. 

Jeg anskaffede bogen og har fulgt sporet op med nok en række samtaler hentet hos Jerm, som kan nås via dette link:  Tom Cowan on why there is no immune system. 

I præsentation af Cowan opsamler Jerm navnene på de specialister, han har haft kontakt med: 

Jeg kan kun anbefale at lytte til samtlige samtaler, hvis man mestrer bare den mindste smule engelsk – og kan afsætte tiden! For lidt tid er altid et problem, ikke mindst i børnefamilierne. 
Det kan indimellem være svært fordøjelig kost, og jeg forstår langt fra alt, men jeg begriber så meget, at hvad sygdom angår, er der paradigmer, som er blevet helt udgrænset fra mainstream. Også her har vi (jeg!) levet i The Matrix. 

En parallel kan drages til teorien om intelligent design, der er blevet fuldstændigt kulet ned af repræsentanter for evolutionsteorien. Ophævet som denne teori er til objektiv sandhed og præsenteret som en sådan i uddannelsessystemet.    

  MassMedia

*** 

Til perspektivering er filmen TRUST ULTRA TRUST NAOMI værd at bruge tid på. 

Introen lyder: 

A chillingly deep dark dive into the shadows of the Government Alphabet Agency underworld of big tech and big Pharma bioware and it’s sinister connection to the current events happening around us right now  

***

Del artiklen her: