NewSpeek

ER DANMARK PÅ VEJ TIL AT BLIVE EN TOTALITÆR STAT?

ConnieRinggaard
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det er mig en gåde, at vi dagligt skal præsenteres for, at X antal borgere er blevet smittet, og nu er smittetrykket igen steget. Der er da fuldstændigt ligegyldigt, hvor mange der er smittede, hvis de ikke føler sig syge eller kun lidt syge eller noget mere syge – ligesom ved en grim influenza. Det er dødstallet – død af Covid ALENE vel at mærke – der er det interessante, og dette tal er mikroskopisk for folk under 70.
Vi bliver trukket rundt i manegen af myndighederne, der ikke kan dokumentere, at mundbind virker – og som nærmest efter køreplan fortsætter med at smadre små og mellemstore virksomheder med deres tiltag. Og lukke samfundet ned med frygt som skræmmemiddel.
Alternative (lægefaglige) synspunkter bliver systematisk holdt ude og nede af ikke mindst DR og TV2, alt imens en epidemilov med mindelser om totalitære stater søges lirket ubemærket igennem. Hvad foregår der egentligt bag kulisserne?

Jeg er hele tiden i tvivl om, hvad sandheden er, men én ting er sikker: Når der er én og kun én version af virkeligheden i de statsstøttede medier, er der grund til bekymring. Så bliver informationerne til propaganda.

Ikke mindst DR har i forhold til en række emner (indvandring, islamisering, multikulturalisme, kønsdebatten mv.) demonstreret til hudløshed, hvor svært medarbejderne [dårligt uddannede journalister] har (haft) det med at nuancere debatten, bl.a. ved at udgrænse de oplysninger, der ikke passer ind i institutionens selvforståelse.

Nødvendigt at ty til alternative og supplerende kilder
Derfor er det nødvendigt at ty til alternative og supplerende kilder, så her kommer nogle links, der kaster et noget andet lys over de aktuelle tiltag fra regering og myndigheder.

Først en video hentet på Connie Ringgaards Facebook-side:

https://www.facebook.com/connie.ringgaard/videos/10225550627371756

Derpå en video,  der bærer overskriften: VaXine, slangebid, mikrochip, Luciferase –  og endelig en video, der viser, at folk er begyndt at reagere.

Del artiklen her:
Exit mobile version