NewSpeek

ENGLAND LØSLADER 80 TERRORISTER

(Foto: Storbritaniens premierminister Theresa May)

Del artiklen her:

Politiet satser på, at de kan få terroristerne til at ændre holdning.

Op mod 80 dømte terrorister vil snart være fri til at bevæge sig i britiske gader og stræder inden årets udgang, herunder en islamistisk prædikant, der opfordrede folk til at være med i den islamiske stat. Det fortæller australske News.

“Den ekstraordinære situation er opstået, fordi omkring 40 procent af terrorister dømt mellem 2007 og 2016 vil have afsonet deres dom senest til Jul – hvilket betyder, at politiet er magtesløse.”

Både politi og Theresa May’s konservative regering har erkendt, at det vil kræve flere ressourcer at holde øje med de mange ekstra terrorister. Men politiet er allerede strakt meget tyndt som følge af bl.a. en eksplosion i kriminalitet i hovedstaden London. Der har indtil videre været 80 mord i London siden Nytår, hvilket har ført til skarp kritik af storbyens muslimske borgmester Sadiq Khan.

Storbritanniens sikkerhedsminister Ben Wallace udtaler, at politiets strategi overfor de mange terrorister vil fokusere på at få dem til at ændre holdning, så de ikke længere går ind for radikal islam.

“Vi ser i dag mange mennesker, som er blevet radikaliseret,” fortæller Ben Wallace, der er øverste ansvarlige for at få terroristerne til at forlade deres religion.

Læs også:

MERKEL TRUER MAY: HOLD GRÆNSERNE ÅBNE FOR MIGRANTER, ELLERS…

DANSK-IRANER ADVARER: ISLAMISKE REGIMER HJERNEVASKER MUSLIMSKE BØRN OG UNGE I DANMARK

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

Del artiklen her:
Exit mobile version