EN VACCINE ER IKKE SVARET – SØG I STEDET ’THE GREAT RESET’

Catherine Austin Fitts
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

NewSpeek følger i forundring de mange kloge hjerner – nogle af de skarpest-tænkende analytikere i det danske dronningerige – der har den opfattelse, at det kun kan gå for langsomt med at blive vaccineret. Ja, de længes ligefrem efter vaccinen. 

Israel har efter sigende vaccineret over en million (wharw!) og bliver i skrivende stund ophøjet til den store rorgænger. Hvilken misundelsesværdig effektivitet som altid fra Israels side.  

Det er op ad bakke
Så det er op ad bakke, når propagandaen i de statskontrollerede medier skal have modspil. I hvert fald når adskillige af de sædvanlige comrade-in-arms ukritisk køber ind i den officielle-Covid-fortælling om, at vaccinen vil bringe os tilbage til normale tilstande. Glem denne vision – det er rent fatamorgana. 

Der er jo ikke andet at gøre end at blive ved med at lægge trædesten ud i form af andre fortolkningsrammer, så de nysgerrige og videbegærlige – der ikke kan bruge hele døgnet på at faktatjekke og finde informationer frem – har en chance for at få justeret de statslige myndigheders verdensbillede. 

Så her følger dels en (såre dystopisk) analyse leveret af Catherine Austin Fitts (Planet Lockdown), dels et link til Thomas Aastrup Rømers præsentation af The Great Reset. 

DØM SELV!
Lyt, læs – og DØM SELV! På NewSpeek siger vi ikke, at vi har fat i sandheden. Vi siger, at når samtlige statskontrollerede medier har én version af virkeligheden, så er der noget galt. Så er der ikke mere tale om information, men propaganda i en anden og ’højere’ sags tjeneste.  

Del artiklen her: