EN SERVICEMEDDELELSE

RestaurantKongen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det er synd at sige, at NewSpeek strømmer over med positive nyheder og optimistiske meldinger. Men vores opgave er som mange gange sagt og skrevet at korrigere og supplere mainstreammedierne, der lukker ned for de barske sandheder om ikke mindst massemigrationen og Vestens forfald. På den baggrund er det såre svært at anslå andet end negative og pessimistiske strenge. 

Men som alle bidragydere på platformen OGSÅ er ganske på det rene med: Det nytter ikke hele tiden at grave sig dybere ned i hullet, mens mørket sænker sig. Vi må gå på to ben midt i fortvivlelsen over, at fædrelandet er ved at gå til grunde.  Fx ved at frekventere gode frokostrestauranter, der serverer skønt, traditionelt dansk smørrebrød.

Så hermed en servicemeddelelse:  Bor man i Københavnsområdet – eller er på turistbesøg i hovedstaden fra fastlandet – så kan man drukne alle sorger på et særdeles, hyggeligt, lille spisested, der bærer navnet  Restaurant Kongen.

NewSpeek har dags dato prøvesmagt et stykke med sild, en Pariserbøf, fiskefilet med hjemmerørt remoulade og en omgang rullepølse fra Slagteren i Rørvig toppet op med en mørk øl og en enkelt snaps, og vi har stadig tårer i øjnene og smagsløgene blødt indhyllet i wellness.

5½ kokkehuer ud af 6, og hvis der havde været fløde til kaffen, var gongongen røget helt til tops.

Så nu ved I det!

Del artiklen her: