EN JULEHILSEN FRA JERM WARFARE – OG NEWSPEEK

JermCorbett
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Faste følgere af NewSpeek ved, at Jerm Warfare topper på vores favoritliste, fordi han altid har interessante og perspektiv-udvidende samtaler med mennesker, der har brugt mange timer på deres emner: Peter Breggin, Martin Armstrong, James Delingpole, Matt Ehret, Whitney Webb – for nu bare at nævne nogle få.  

De har brugt år på at sætte sig ind i bestemte emner og har valgt at se stort på, at de bliver defameret, latterliggjort og chikaneret – i det omfang, de ikke bliver truet – fordi de går op imod de etablerede ’sandheder’ om verden. 

Jeg kan ikke nok anbefale at lytte til de mange podcasts og radioudsendelser, hvor fx denne samtale med James Corbett, en anden favorit, demonstrerer to kloge mænds indsigter i, hvad der er gang i. Også James Corbett er en mand, der ’connect the dots’. 

Jerm Warfare er en perle, og til trods for at han opnår stadig mere berømmelse, er det lykkedes ham indtil nu fuldstændigt at tøjle enhver ansats til narcissisme og selvpromovering. Måtte det vare ved – så han ikke går i Jordan Petersons fodspor. Denne lige så fantastiske mand får stadig sværere ved at holde sin mund, når han har en samtale med en gæst!    

Og så har Jerm også lige nået at begå denne illustration:   

Freedom

This Christmas, remember that 

– SARS doesn’t exist

– germs don’t cause disease 

– Covid jabs are toxic

– Russian man not bad 

– no vaccine works

– humans don’t change the climate

– saturated fat is healthy 

– men can’t be women (and vice-versa).

Merry Christmas!   Jerm Warfare  

*** 

Også NewSpeek ønsker vores følgere en Glædelig Jul & Godt Nytår!  

***

HUSK AT BRUGE KONTANTER

Del artiklen her: