NewSpeek

EN HVID AMERIKANSK OVERKLASSEEKSTREMIST

FrontPageMagazine
Del artiklen her:

Af Bent Jensen.

For nogle dage siden så og hørte jeg en yngre sort amerikansk kvinde fortælle en israelsk TV-journalist, hvad det egentlige formål med hendes organisations voldelige handlinger egentlig var. Hendes svar var prisværdigt klart: Det nuværende ”system” skulle brændes ned til grunden, når det var sket, måtte man se, hvad der skulle komme i stedet for.

Det var som at høre Lenin for godt 100 år siden: Først en total ødelæggelse af det kapitalistiske system, derpå ville man få dets afløser at se. Der var ikke skygge af tvivl i mit sind om, at den sorte kvinde ikke handlede spontant, og at hun ikke var motiveret af omsorg for sine sorte søstre og brødre. Der var tale om en skolet marxist-leninist med en revolutionær dagsorden. En sort amerikansk sportsjournalist var da også straks på det rene med, at anstifterne af optøjerne er revolutionære ideologer.

Meget naivt sludder
Man har i de sidste uger i medierne hørt meget naivt sludder om organisationen Black Lives Matter (BLM), der fremstilles som en græsrodsbevægelse. Forleden genlæste jeg David Horowitz´ fremragende lille bog fra 2012, Radicals. Portraits of a Destructive Passion (Radikale. Portrætter af en ødelæggende lidenskab). Horowitz har selv tidligere været offer for denne lidenskab, men brød tidligt med marxismen-leninismen.

Susan Rosenberg
I bogen skildrer han nogle yngre kvinder fra den amerikanske overklasse, som blev radikaliseret. En af dem var Susan Rosenberg, der i 1980´erne var medlem af en kriminel gruppe, Black Liberation Army. Gruppen gennemførte væbnede røverier og mord i New York-New Jersey-området, officielt med det formål at ”finansiere revolutionen”, reelt for at finansiere narkotikamisbrug. Den kriminelle bande blev støttet af hvide fra middelklassen, som fungerede som bandens hjælpere.

Susan Rosenberg blev pågrebet i 1984, hvor hun og en anden kvinde var i gang med at forberede sprængninger af forskellige regeringskontorer. Hun blev idømt 58 års fængsel, men blev fejret som en heltinde af den radikale venstrefløj. Efter at have afsonet 16 år blev hun benådet af præsident Clinton på anbefaling af politikeren Jerrold Nadler, der spiller en ledende rolle i bestræbelserne på at få præsident Trump afsat.

I dag er den 65-årige Susan Rosenberg ikke blevet klogere, men er fortsat engageret i ”finansieringen af revolutionen”, bl.a. Black Lives Matter. Hun har skrevet om sine bedrifter i bogen An American Radical. Ligesom sine revolutionære medsøstre er hun fuldkommen kold og kynisk i forhold til de alvorlige forbrydelser, hun er medskyldig i – herunder mord på adskillige politi- og fængselsbetjente. Én af de forbryderiske aktioner, hvor tre blev dræbt, efterlod ni børn faderløse. En af de myrdede var en sort politibetjent. Den eneste, hun ynker i bogen, er hende selv. Der er tale om en ”dybt uærlig bog”, som Horowitz skriver.

FrontPage Magazine
Horowitz leder i dag en organisation, der udgiver FrontPage Magazine, der varmt kan anbefales.

Del artiklen her:
Exit mobile version