NewSpeek

EN HISTORIE OM HVILKEN KOLOSSAL LØGN TRANSGENDERISMEN ER – DEL 2

Sage
Del artiklen her:

Af Jette Anne-Marie Hansen, mag.art., forfatter.

[Hvis du ikke allerede har læst Del 1, vil det være en god idé først at orientere sig her]

***

Feminister er ikke feminister, hvis de udbreder trangenderismen

Alle dem, der kalder sig selv for feminister og som udbreder dette her [transgenderismen], ER slet ikke feminister og har slet ikke ret til at kalde sig det. De er det MODSATTE af feminister.

De lyver om (kvinde)kønnets betydning og om, hvilke konsekvenser det har at være kvinde i et patriarkat eller måske bare en kultur, der DESTRUERER det kvindelige. Såsom at blive udsat for seksualitet defineret af mainstreampornografiens ufatteligt kvindefjendske kvindebillede.

Eller bare den dagligdag, man påtvinges som småbarnsforældre, ved at skulle aflevere de små i forarmede daginstitutioner, som man nu VED skader børns udvikling – men som staten desværre, desværre ikke kan finde pengene til at opnormere til blot det forsvarlige niveau.

”Retten til at gøre alting langsomt”

Selve undertrykkelsen af moderskabet ved at forhindre det, som Suzanne Brøgger engang mindeværdigt kaldte “retten til at gøre alting uendeligt langsomt”. Fordi SÅDAN er man nemlig meningsfuldt sammen med småbørn. Man gør alting uendeligt langsomt – for at de kan deltage og være med, samtidig med at man forholder sig til alt det, der foregår inde i dem.

Det kan INGEN forældre tage sig tid til, samtidig med at de har arbejdsmarkedets pisk over nakken. Vel? I stedet bliver de små givet en iPad, der kan hypnotisere dem, imens forældrene haster for at nå at udføre husholdningens praktiske opgaver. UDEN i al den tid egl. at have en relation til deres barn. Tvunget af omstændighederne.

”De kvindelige produktivkræfter”

Nu skal jeg sige, hvad det, man kalder “de kvindelige produktivkræfter” er. Eller kvindens “produktion”, om man vil: Det, kvinder skaber, hvis ellers de kan få lov til det, er kontinuitet.

Vi tager den igen, så man kan opholde sig ved det: Når kvinder bliver mødre, skaber deres empatiske indsats i forhold til barnet, hvor de gør alting uendeligt langsomt, KONTINUITET. INDE I BARNET!!

Det får en over tid sammenhængende oplevelse af nogen, der aflæser dets behov og responderer. Og SÅDAN går det til, at de udvikler sig til at blive mennesker, der har en sammenhængende indre verden, mennesker med en personlighed, der hænger sammen. Denne skabelse er det kostbareste, der findes. Uden den kan samfundet i længden slet ikke hænge sammen.

Det er min påstand som feminist, at kvinder ikke kan realisere sig selv, hvis de ikke meningsfuldt kan realisere moderskabet.

Og alt det, har mange af dem, der i dag kalder sig feminister, glemt. For i dag drejer det sig om, at erobre friheden til at lade som om, det ikke har nogen betydning, at man evt. er født som kvinde med en kvindelig biologi. Og at give alle dem, der erklærer om sig selv, at de er født som det modsatte køn af deres biologi, alle mulige slags rettigheder og kompensationer for den tænkte undertrykkelse, der følger med dette.

Transgenderisme er et bedrag!

Den stakkels Sages historie turde tjene som illustration af, hvilken KOLOSSAL løgn dét er. Jeg mener nemlig, at alle disse voldtægtshistorier siger ALT om, hvilket BULLSHIT det er, at piger kan være drenge og slippe for kønnets skæbne – hvis man kan sige det sådan.

Fortæl en heteroseksuel fyr at en pige/kvinde, der mener om sig selv at være en dreng/mand, derfor ikke er et begærsobjekt… Good luck, siger jeg bare. Eller bad luck for dem, der har bildt sig det ind.

Good luck, siger jeg bare til de kvinder, der har bildt sig selv ind, at de er en mand, som desuagtet har gennemført et svangerskab og i offentligheden forfølger staklerne på fødeafdelingen, der har refereret til dem som “mødre” – (fordi de jo er fædre), good luck til dem med at realisere relationen til det lille barn på en meningsfuld måde under arbejdsmarkedets pisk.

Jeg siger også good luck til de mænd, der har bildt sig selv ind, at de er kvinder, med at finde en heteroseksuel fyr med almindelige ønsker til tilværelsen, der vil dele sit liv med dem. Osv.

Transgenderisme er et bedrag!

ALLE, uanset om de er forældre eller ej, bør rejse sig i protest imod denne perverse løgn om selve det at være menneske, som nogle af verdens mest magtfulde personer har konstrueret og overtalt korrupte læger og terapeuter til at bekræfte. Og hvormed de ødelægger samfundets børn.

***

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe ovenstående tekst tidligere bragt på Facebook. NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen.

Endvidere henviser NewSpeek til dette link på Jerm Warfares hjemmeside: Walt Heyer on transgenderism being a mental illness]

***

Del artiklen her:
Exit mobile version