NewSpeek

EN CORONA-INJEKTION I BYTTE FOR EN ISPIND – HELT GRATIS

Ispind
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Wow, hvilket barn – og voksen måske også – kan i denne højsommervarme sige nej tak til et så afkølende tilbud?

Der er måske ikke noget at sige til, at størstedelen (70-80% efter sigende) af den vestlige verdens befolkninger med glæde og barnlige forventninger til en corona-fri fremtid lader sig injicere. Det er i hvert fald, hvad løgnepressen, politikerne og de betalte vaccine-svindlere fortæller os fra morgen til aften.

I halvandet år er alle vi vesterlændinge fra morgen til aften blevet bombarderet med fortællinger om rædslerne, der vil ramme os og vore familier, hvis ikke vi straks stiller op i vaccine-køen. 

Da denne skræmme-kampagne tilsyneladende ikke skæppede tilstrækkeligt i vaccine-producenterne pengekasser, indledte de deres angrebsbølge nr. 2, som de overforbrugende befolkninger umuligt kunne sige nej til: 

UDDELING AF GRATIS GAVER 

Nu fyldtes TV-ruderne og løgnemedierne med tillokkende tilbud til alle fra børn til voksne: Gratis ispinde, lotterikuponer, hamburgere, øl, nedslag i prisen på biler, forsikringer, TV-apparater etc. etc. Som en webside konstaterer, burde det ikke være nødvendigt at uddele gratis gaver for at blive corona-vaccineret. Men det er det åbenbart. Hvorfor tror du, at denne presserende hast øjensynligt er så nødvendig?

Har du som den lydige borger modtaget dit ”vaccinations-kort” – også kaldet ”Corona-pas” eller mere korrekt et ”slave-pas” – er der ikke grænser for hvad du kan få af gratis ting og sager, som denne webside reklamerer med: Se bare her, hvad det kaster af sig, hvis du fremviser dit Covid-vaccinekort. 

Ingen skammer sig over, og ingen – ja ikke engang regeringer – holder sig tilbage fra at fortælle rene løgnehistorier om disse corona-injektioner. 

Hører du til blandt ”corona-vaccine-tilhængerne”, som bilder sig ind ikke at ligge under for denne fladpandede propaganda, er tiden måske inde til at tage et alvorligt og kritisk blik på dit trossystem? 

Som et minimum kunne du blot et minut eller så overveje, hvorfor vaccine-industrien har behov for at give børn ispinde i udbytte for en corona-injektion – børn som statistisk set har 0% chance for at lide overlast, men tværtimod når de udsættes for corona-virus er immune overfor alle fremtidige corona-varianter m.m.? 

***

OBS: Der findes gode og ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, Android, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Microsoft etc. – så hvorfor fylde lommerne på dem, som ikke vil dig det vel? 

Her er en liste over, hvor mange firmaer Google/Alphabet (Larry Page og Sergey Brin) ejer/kontrollerer. 

Del artiklen her:
Exit mobile version