DU BEHØVER IKKE VÆRE BANGE FOR RELIGIØSE TERRORISTER

Til gengæld bør du være mere nervøs for hovedparten af de 250.000 muslimer i Danmark, der kalder sig moderate. For det er dem, der om føje år vil forvandle dit liv til noget, du i dit vildeste mareridt aldrig har forestillet dig.

Af Peter Qvistgaard, journalist

Terrorangreb i Europa har der indtil videre kun været få af. Men skulle disse afskyelige og kujonagtige handlinger blive hyppigere, ja, måske endda forekomme dagligdags, vil disse nåleangreb kun resultere i en begrænset skade, målt på antal døde, vor infrastruktur, vore bygninger og vor levevis – som man vistnok vil udtrykke det i militærsprog.

Uanset hvad vil selv et mindre terrorangreb forårsage utallige tragedier for ofrene og deres familier. Men set i det overordnede perspektiv kan disse psykopatiske voldsmænd aldrig ændre vor samfundsorden og vort demokrati.

Men det kan til gengæld en endnu farligere fjende, nemlig de 250.000 moderate muslimer, der bor i Danmark. Det er folk, som du måske dagligt møder i Brugsen og hilser på. Og de kan også tale perfekt dansk, har fast arbejde som lærer, politibetjent, sagsbehandler etc. Ja, nogle af dem er endda uddannet som læge, advokat eller har andre højere uddannelser, der gør, at de besidder større stillinger indenfor statslige instanser eller private virksomheder.

Så de er jo i din optik ”integreret”. Her er jeg så ked af at ødelægge dit idealistiske billede. For uanset om de på næsten alle måder lever op til det, som du forstår ved den perfekte indvandrer, glemmer du, at vedkommende har en religion, der betyder, at han/hun aldrig vil anerkende de værdier, som du står for.

Her vil du måske indvende, at du har en muslimsk nabo, der slet ikke er som jeg giver udtryk for? Og det kan være at du her har ret. For naturligvis er der også muslimer, der virkelig ”vil Danmark”. Men tro mig, de er få. For en undersøgelse i 2015 foretaget af den anerkendte forsker Dr. Ruud Koopmans (og belyst i  Belingske Tidende af journalist Jesper Støvring 12/2-15), påviste, at hele 65 procent af europæiske muslimer anser religiøse love for vigtigere end sekulære. Derfor er der eksempelvis allerede nu masser af overgreb og voldstilfælde, der også herhjemme aldrig kommer til politiets kendskab – fordi sådanne sager ordnes internt i disse parallelle miljøer. En uhyggelig tendens, som blandt andet har resulteret i, at hovedparten af de kvinder, der i dag sidder på krisecentre rundt i landet – er muslimske.

Mange moderate støtter de rabiate

Som det tolerante menneske du er, vil du sikkert indlede en dialog med de muslimer, som i din optik overtræder dit værdigrundlag. Det får du intet ud af. I hvert fald ikke hvis emnet er religion. Og slet ikke hvis du kritiserer den offentligt. Tidligere chef for Information Lars Hedegaard prøvede det, og blev i 2013 forsøgt skudt af en religiøs tosse. Eller hvad med den hollandske islam-kritiker Theo van Gogh, der i 2004 blev skudt og knivstukken på åben gade? Han havde tilladt sig at udgive den islam-kritiske film ”Submission”.

Men gerningsmændene var jo begge rabiate muslimer, som intet havde med de moderate at gøre, vil du sikkert nævne for mig?

Måske, men ved du, at mange moderate muslimer i Danmark faktisk var enige i disse ugerninger? Jeg kan i hvert fald huske responsen fra de danske muslimer – især om drabet i Holland. For her havde TV2 (Dags Dato Speciel, den 10. nov. 2004) i den anledning nemlig inviteret tre højtuddannede kvindelige muslimer (en læge, en advokat og en universitetsstuderende) til at udtale sig om dette barbariske mord. Se her hvad de alle samstemmende den gang sagde i tv-avisen:

“Han har selv været ude om det. Og når man gør det, må man være forberedt på det værste.”

Her er altså tre veluddannede personer, der sammen med deres forældre for mange år siden er kommet til Danmark, hvor vi så har betalt deres opvækst og uddannelse. Personer, som især vore politikere vil kalde vel-integrerede – uagtet, at disse kvinder for åben skærm støtter mord, hvis vi vantro kritiserer islam. Man tror, at det er løgn.

Er disse kvinder qua deres holdninger blevet fyret fra deres stillinger? Naturligvis ikke, for de er jo moderate mennesker. Så måske er en af disse kvinder i dag din nabo eller din advokat eller læge? Er du tryg ved det?

De moderate har markant ændret vort samfund

Hvis du mener, at ovenstående eksempler kun er enkeltstående, når det gælder moderate muslimers evne til at leve i et demokratisk samfund, så spørg dig selv:

Hvem har forbudt juletræer i flere boligforeninger? Hvem er ansvarlig for, at du kun kan købe halal-slagtet kød i butikkerne? Hvem har forlangt bede-rum på diverse skoler? Hvem kræver kønsopdelt svømning?  Hvem er gerningsmændene ifølge vore unge piger, når de bliver chikaneret i nattelivet? Hvem begår det meste af volden her i landet? Hvem indtager oftest offerrollen, når de endnu en gang er taget i en lovovertrædelse – og i øvrigt kalder os danskere for racister? Hvem smider med stole og chikanerer dommeren, når de endnu en gang er kommet i retten? Hvem kaster sten mod politiet og brandvæsen, når de ankommer til de parallelle samfund her i landet? Hvem er de mindst belæste, men til gengæld de mest støjende i skolerne?  Hvem accepterer, at drengebander frit kan løbe ind i butikker og lynhurtigt stjæle en masse varer? Hvem forbyder muslimske unge piger at tage på diskotek?  Og hvem forlanger, at deres handicappede pige, der dagligt bliver kørt frem og tilbage til et behandlingssted, kun må køres af en kvindelig chauffør – på kommunens regning naturligvis? Osv.

Svaret er: – De moderate muslimer.

For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg personligt ikke har noget imod muslimer. (Min svigerinde er faktisk muslim, men kunne ikke drømme om at pådutte andre hendes tro). Det er deres religion, som jeg frygter. Og det gør mange af dem også selv, men de tør ikke forlade den. For ifølge Koranen er det ensbetydende med dødstraf. Eller i bedste fald alvorlige trusler og udstødelse af deres lokalsamfund.

Naturligvis skal alle have lov til at dyrke sin religion, men hvorfor forsøger så lige muslimerne at pådutte os deres? Svaret er enkelt: I Koranen er der præcise angivelser på, hvorledes de skal leve. Og hvorledes de skal omgås os vantro. Religiøse regler, som ikke harmonerer med vor vestlige civilisation. Længere er den ikke. Men alligevel accepterer næsten halvdelen af den danske befolkning, at en så grusom og ikke mindst undertrykkende religion har fået lov til at vinde indpas her i landet.

Men i modsætning til dig (og andre pæne og tolerante mennesker) vil dine børn og børnebørn i fremtiden forhåbentlig hellere risikere en bombe i ny og næ, og så kæmpe for danske værdier – frem for dagligt at leve under 250.000 muslimers ”moderate” levevis.