DR ROGER HODKINSON: STOP SKUDDENE!

RogerHodkinson
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Dr. Roger Hodkinsons navn vil være NewSpeeks følgere bekendt.  Han er en af de relativt få læger på verdensplan, der har valgt at sætte sin karriere på spil, ja ødelagt den, ved at insistere på, at sandheden om Covid-19 og de såkaldte vacciner skal frem. 

Hvor den hippokratiske ed og lægeløftet blev af hos det store flertal af verdens læger, kan man gisne om. Tilbage står, at en fællesnævner for store dele af professionen er larmende tavshed, altså i det omfang de ikke bakker aktivt op om de statslige myndigheders eventyr-fortællinger. Eller skulle jeg hellere kaldet det skrækromaner? Eller gysere?

En hel klodes befolkning agerer forsøgsrotter
Goebbels og Mengele har ikke levet forgæves, for historien gentager sig. Denne gang er det ”bare” en hel klodes befolkning, der agerer forsøgsrotter. Ikke ”kun” jøderne. 

I denne meget passionerede tale forsøger Dr Hodkinson igen-igen at råbe omverdenen op ved at tale med store bogstaver: 

STOP THE SHOT! Vaccines Are NOT SAFE And NOT Tested. 

Men tag ikke fejl. Her er ikke bare tale om patos og tom retorik, men logos. Og han ’leger ikke virolog’. Han VED, hvad han taler om. Han har dokumentationen i orden.
   For at vi bliver trukket rundt ved næsen af mainstreammedierne, der sjældent tillader alternative og kritiske røster at komme til orde. Fx om at en virus ikke kan bremses. 

 

Del artiklen her: