DR ROBERT MALONE, OPFINDER AF mRNA-TECH: DETTE VIL VÆKKE FOLK!

Malone
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået dette link tilsendt  https://ildspor.wordpress.com/2021/12/06/dr-robert-malone-opfinder-af-mrna-tech-om-professor-mattias-desmet-dette-vil-vaekke-folk/ – hvori der optræder såvel en kort video som en transskriberet oversættelse]

*** 

Dr. Robert Malone, opfinder af mRNA-tech om Professor Mattias Desmet: Dette vil vække folk!

by ildspor

Se den korte VIDEO (og transskriberet oversættelse forneden).

Se også en endnu nyere kortere VIDEO med Robert Malone her (og den fulde video her, hvor Malones standpunkt er dette: In a recent interview with LifeSiteNews, Dr. Robert Malone, the original inventor of the mRNA vaccine technology, explained why he thinks that global totalitarianism is a bigger threat than the COVID-19 virus. Malone also praised the recent call of Archbishop Carlo Mario Viganò to form an anti-globalist alliance to combat COVID tyranny.)

Dr. Robert Malone, opfinderen af mRNA-vaccinen (stort set), dissekerer “massedannelses”-fænomenet (mass formation, som er professor Desmets betegnelse), der gør det svært at tale fornuft med dem, der er blevet ofre for den globalistiske lederpropaganda. Malone mener Blackrock er involveret (se længere nede). Endnu vigtigere, han giver en måde at vække dem, og forhindre en totalitær magtovertagelse.

Læs TRANSSKRIBERING og dansk oversættelse (Dr. Robert Malone) af denne VIDEO 24. nov 2021:

Doktor Robert Malone: ‘Mattias Desmet – han er psykolog. Han er også statistiker. Han er på universitetet i Ghent. Så det er I Belgien. Han er europæer, men han taler flydende engelsk. Mange af os er meget imponerede over hans tænkning. Robert F.  Kennedy har for eksempel mødtes med ham personligt og talt med ham om hans teorier, ligesom mange af mine kollegaer har gjort det.

Jeg tror, Mattias er inde på noget, og han kalder det massedannelses-psykose. Så når han siger massedannelse, kan du tænke på, at dette svarer til masserne, crowds. Så det er folkemængde-psykose. Det er det, vi egentlig taler om. Der er nemme måder at rette op på gruppetænkning på ved blot at bringe afvigende stemmer ind og sørge for at give dem platforme. Men massedannelses-psykose er ligesom hypnose. Det er virkelig hypnose.

Det har været et stort fokus for akademisk undersøgelse i mange årtier i Europa.

Så med det, vi oplever her, er du nødt til at have et sæt forudsætninger og gå med mig tilbage for at huske 2019.

Det virker som det er en evighed siden. Forløberne for massedannelses-psykose er, at man skal have en situation, hvor befolkningen er afkoblet fra hinanden. De har ikke sociale bånd – alle er på deres små mobiltelefoner og alt muligt andet. Okay? Hvor vi er fragmenteret i vores fællesskaber, Facebook-fællesskaber og andre ting. Ja, de er stammer, men vi er nu i en situation, hvor der er under-under-under-under-stammer, undergrupper. Alle er fragmenterede. Ingen føler sig forbundet. Okay? Der mangler meningsskabelse – verden giver på en eller anden måde ikke give mening. Hvad sker der i verden – det ser bare ud til at være overvældende. Tingene giver ikke mening.

Denne følelse af frit svævende angst

Kan du huske, hvordan vi alle sammen tænkte på dette tilbage i 2019, og vi havde valget, og hvad foregik der? Det er klart, at der er store kræfter i gang der, og intet gav mening. Dette fører til frit svævende angst, som er kilden til den største psykiske smerte.
Og det oplever min kone for eksempel hele tiden (det gør mange). Så hun har denne kroniske følelse af angst. Hun vågner op midt om natten, pludselig advaret om noget, hun har drømt om. Så denne følelse af frit svævende angst, at tingene ikke giver mening, at vi er ikke længere forbundet med hinanden. Og vi har også frit svævende utilfredshed med, at tingene ikke er rigtige, virkelige, og man bryder sig ikke så meget om dette. Og jeg ved ikke, hvor jeg skal sætte fingeren på det. Mange af os havde denne følelse.

Tænk nu på, hvad der skete, da virussen brød ud. Verden var besat af denne virus. Pludselig var alle personer i verden eksperter i molekylær virologi og epidemiologi. Jeg var nødt til at håndtere dem.  Vi blev alle pludselig tvangs-eksperter, der brugte al vores tid på medierne for at finde ud af, hvad pokker der foregår, fordi det ikke gav mening. Og vi prøver at beskytte vores børn og alt muligt andet.

Folk mister deres evne til at have rationel tankegang
Når disse tilstande sker, og så hele befolkningen bliver fokuseret på én ting, danner det noget, der ligner hypnose, hvor alt, hvad de kan tænke på, er helt besat af den ene ting. Dette er, hvad der sker med hypnose, fordi du kan hypnotisere nogen og få dem til at fokusere på bare en lille bitte ting. Og du kan kirurgisk operere dem, de vil ikke mærke det. Dette er et grundlæggende fænomen i det menneskelige sind – er denne evne til at blive hypnotiseret ved at fokusere hele din opmærksomhed på en lille ting. Når det først sker, mister folk deres evne til at have rationel tankegang og dømmekraft. Selvom du ikke var besat, havde du al denne frygtporno, der kom til os hele tiden, 24/7, gennem alle kanaler.

Var det med vilje, eller var det bare at sælge kliks? Der er mange tegn på, at der var en bevidst komponent her – at vi sidder i en situation, hvor vi er blevet aktivt styret, psykologisk, af en enhed, der har en økonomisk fordel eller magt at vinde ved at gøre dette. Dette når til punktet om global totalitarisme.

Men med hensyn til massedannelses-psykose, så snart dette sker, er der to vigtige ting. Alle bliver fokuserede. De har denne sammensmeltning af deres utilfredshed, dette fokus på én ting, og så træder ledere ind, der drager fordel af dette øjeblik. Og når de bliver identificeret som ledere, eller de bliver forfremmet som ledere, kan mængden ikke se noget ondt. De kan ikke høre noget ondt. De kan ikke tale ondt. Og disse ledere kan sige hvad som helst. Det behøver ikke at være sandt, og mængden vil tro på det.

Ydermere, med denne form for proces, massedannelsespsykose, som vi så i 1930’ernes Tyskland [Rusland var langt værre] og vi har set i andre situationer, udefrakommende afvigere, så skal enhver, der siger noget, der er i modstrid med fortællingen, angribes [som vi nu ser i Danmark mht. Corona og mange har forudsagt momentet i årevis]

Disse situationer skal have en fælles fjende. Dette var godt beskrevet i George Orwells bog fra 1984, hvor der var denne konstante trussel fra de eurasiske styrker. De var tågede – man vidste aldrig rigtig, hvor de var, eller om de skulle angribe, men de blev altid brugt til at drive frygt ind i menneskemængden.

Så denne skare, der nu er dannet, har centrale ledere, der lyver for dem hele tiden, som Tony Fauci. Og som du kan se, er der en snæver verden, hvor du kan fortælle de mennesker, der er blevet hypnotiseret på denne måde, indtil du er blå i ansigtet, hvad dataene er, hvad fakta er. Du kan vise dem videoklip af Tony Fauci, der lyver, det gør ikke nogen forskel!

Jeg var i Tampa den anden dag, og en læge, der stillede spørgsmål, kom op i køen med et knust hjerte. Hun har mange andre læger og læger i sin familie, og hun er utilfreds med dem alle. Og hun sagde, at det er ligegyldigt, hvor meget information jeg giver dem, hvor mange papirer jeg giver dem, hvilke data jeg giver dem, de kan ikke høre det. Og det er sandt – det kan de bogstaveligt talt ikke. De er hypnotiseret! [som mange af de bedste logikeres familier og venner også er i Danmark og alle steder].

Dette er sket over hele verden. Det er blevet aktivt fremavlet. Det er konsekvensen af al denne censur og propaganda, som vi har været udsat for. Og når det ser ud til, at resten af verden er gået amok, er sandheden, at de har gjort det. Okay? Og spørgsmålet er, hvad kan vi gøre ved det?

De vil påtvinge dig vaccinerne 

Så jeg talte med Mattias om dette, om hvor ser han det her er på vej hen? Og det er virkelig lidt dystert.

Han mener, at denne massepsykose har udviklet sig til et punkt, hvor global totalitarisme er uundgåelig. Det vil feje over os. Vi ser det i Østrig. De lukker ned i ferien. Og de siger: du VIL blive vaccineret. Nu er dette i modsætning til dataene, som viser, at vaccinationen ikke vil stoppe spredningen af virussen. Det er lige meget. De vil påtvinge dig vaccinerne. De taler om at gøre det her i Tyskland. 

De taler om alle slags mandater i USA, som du siger, også for børnene. Tænk over det, okay? Så dette sker. Og Mattias mener, at det nu er nået til et punkt, at det kommer til at udvikle sig gennem befolkningen, uanset om vi kan lide det eller ej.

Vi er nødt til at fortsætte med at forsøge at give information, præcis information.

Der er et par ting, vi kan gøre. Vi kan erstatte frygten for virussen, som er irrationel, med en større trussel. Vi kan bryde igennem til folk, hvis vi hjælper dem til at forstå, at det, vi ser, er et koordineret globalt fokus på at implementere en global totalitær løsning. Totalitarisme er en større bussemand end vira er – meget meget mere. At miste kontrollen til Bill Gates og World Economic Forum og BlackRock og Vanguard [1] er en større trussel end SARS COV2 er for dig eller dine børn, langtfra, okay? Og det kan folk høre. De kan se det. Mattias har testet det, og du kan bryde denne sammensmeltning i deres sind, hvis du giver dem noget, der er en endnu større bekymring, som er tab af deres frihed.

Vores samfund er sygt

Når du gør det klart for folk, at de er på tærsklen til at miste deres rettigheder, bliver de aktiveret. Så dette er et emneområde, som mange mennesker forstår. Og ofte er det banebrydende, at de vil tvinge mit barn til at tage stikket, og pludselig vågner folk også pga. dette.

Men problemet er, at alle de underliggende ting ikke er blevet rettet. Det virkelige problem, for at være ærlig, er, at vores samfund er sygt. Det er sygt på mange måder. Og jeg tror, at det eneste, der kan komme ud af det her, for at få os væk fra det, det, der vil begynde at helbrede os, er denne idé om at tænke globalt, handle lokalt – som ligger bag intentionelle fællesskaber. I mellemtiden, mens alt det her vanvittige foregår i verden, er resten af os, der er i stand til at se igennem uanset årsagen (måske fordi vi blev fyret fra vores job, eller vi oplever mainstream-medier i første person og indser, hvor korrupt og forskruet den verden er, eller måske oplevede vi stor videnskab og al korruption inden for stor videnskab på en meget brutal førstepersons måde), har ting fået nogle af os til at være lidt mere skeptiske over for, hvad der foregår i verden.

Så vi kan ikke komme ud over dette, hvis vi ikke finder en måde at helbrede os selv. Og jeg tror, vi skal starte helingsprocessen lokalt. Budskabet, som jeg har forsøgt at fremme i disse forskellige taleengagementer, er et budskab om helbredelse, ikke splittelse, og om at forsøge at bemyndige folk til at begynde at opbygge lokalsamfundet, telefonopkaldslister. Du ved, arbejde gennem din kirke [lokalsamfund]. Uanset hvad din organisation er, så byg videre på det. Find læger, der vil administrere tidlig behandling.

Tid til at opbygge lokalsamfundet

Jeg tror, at det nu er tid til at opbygge lokalsamfundet, begynde at danne netværk med hinanden eller give information til ældre mennesker, som ofte er alene hjemme, bange og ikke kan få adgang til internettet. Der er nogle få modige ledere politisk og en masse bange kyllinger. Grundlæggende er den republikanske side forenet om, at disse mandater er forkerte.

Nu har vi problemer med at bryde igennem til den anden side, men vrede mødre tror jeg kan være den ting, der redder vores demokrati. Så der er håb, men vi har stadig et stykke vej igen. Men jeg synes, vi har set nogle betydelige fremskridt. Så jeg vil ikke lade alle tro, at det hele er undergang og dysterhed.’
– Doktor Robert Malone, 24 november 2021

[NewSpeek / Lone Nørgaard: Man kan stoppe her eller fortsætte i kommentarfeltet, hvor jeg ikke ved, hvem der taler. Men kilderne fejler ikke noget]

***

Min kommentar [NewSpeek kender ikke navnet på afsenderen]: Den ALTAFGØRENDE kvintessens af ondskabens natur og folks reaktion på den, og mine egne observationer gennem mange år, en milepæl af en bog (som jeg tidligere har omtalt) – mine markeringer:

‘Pseudo-virkeligheder er altid sociale fiktioner…Det vil sige, at de ikke opretholdes, fordi de er sande, i den forstand, at de svarer til virkeligheden, enten materielle eller menneskelige, men fordi en tilstrækkelig mængde mennesker i det samfund, de angriber, enten tror på dem eller nægter at udfordre dem. …..

Vigtigst er det, at pseudo-virkeligheder ikke forsøger at beskrive virkeligheden, som den er, men snarere som den “bør være”, som bestemt af den relativt lille del af befolkningen, der ikke kan tåle at leve i virkeligheden, medmindre den er indstillet på at muliggøre deres egne psykopatologier, som vil blive projiceret på deres fjender, hvilket betyder alle normale mennesker.

Normale mennesker accepterer ikke pseudo-virkelighed og fortolker virkeligheden mere eller mindre præcist, hvilket giver de sædvanlige skævheder og begrænsninger i menneskets perspektiv. Deres almindelige heuristik kaldes sund fornuft, selv om der findes meget mere raffinerede former i de uforstyrrede videnskaber. I virkeligheden er begge disse magtens tjenere, men i pseudo-virkeligheder er dette omvendt. I pseudo-virkeligheden nedgøres sund fornuft som bias eller en form for falsk bevidsthed, og videnskaben erstattes af en scientisme, der er et magtredskab i sig selv.’ 


https://www.sott.net/article/446398-Psychopathy-and-the-Origins-of-Totalitarianism

 2021 “Psykopati & Totalitarismens Oprindelse” af James Lindsay fra det Poetiske Bureaus forlag, er en kritik af Arendts værk også. da han navngiver problemet som psykopati, og trækker på Lobaczewskis Political Ponerology, som går dybere.

Fra beskrivelsen:

“En ideologisk pseudo-virkelighed er så godt som sikker på, så snart den begynder at opnå tilslutning og magt, at udvikle sig hen imod det lunefulde og kriminelle, til en totalitarisme af den mest skadelige, farlige og ondskabsfulde slags – og til enden på civilisationer og kæmpemæssige antal af deres indbyggere, hvis den ikke bliver stoppet tidligt nok i sin udvikling.” https://detpoetiskebureau.dk/vare/james-lindsay-psykopati-og-totalitarismens-oprindelse 

Kommentar via Laura Knights kyndige netværk SOTT:: “Det ser ud som om, at James Lindsay, medforfatter af Cynical Theories (med Helen Pluckrose), har læst Andrew Lobaczewskis Political Ponerology. Efter vores vurdering er han en af de første fremtrædende akademikere, der har gjort det, og skrevet noget væsentligt om det (dog uden at nævne det, desværre). I betragtning af hans baggrund for at tackle kritisk teori, er han den rigtige fyr til jobbet, og hans behandling nedenfor er værd at læse. Vi har tilføjet et par kommentarer, der korrelerer nogle af hans ideer med terminologien i Lobaczewskis arbejde.”
https://www.sott.net/article/446398-Psychopathy-and-the-Origins-of-Totalitarianism

Længere artikel på dansk om Mattias Desmets mass formation.

Se også: Nedstigning i Massepsykosen & Befrielsen

___________________ 

[1]  Doktor Robert Malone er tilsyneladende meget hurtigt vågnet op til sagens kerne: Om Blackrock og Vanguard. Mattias Desmets opvågning mht. at Corona-operationen er direkte forsætlig, er ikke dyb nok, da han ikke tror, at der er tale om en forsætlig konspiration, hvilket Doktor Malone til gengæld har fattet (indlysende for alle dem som har undersøgt det). Opvågningen er lagdelt og på mange felter.

MEGET vigtig dokumentation om Blackrock: Parallelt med  Ernst Wolff (se forneden), kommer her en video, som ligeledes forklarer hvordan eliten – de 1% – eller måske snarere 0,01% – praktisk talt ejer og kontrollerer verden, og har besluttet at bruge covid-19 mv. som en ‘løftestang’ til at nedbryde og ødelægge alle eksisterende samfund og økonomiske strukturerer osv. og forsøge at erstatte det med et globalt diktatur, hvor der – i hvert fald i princippet – er EN global elektronisk valuta (ingen kontanter) og hvor de fra centralt hold kan sidde og styre hvad hver eneste verdensborger må og ikke må med sine “penge”. 

Hvem du må modtage “penge” fra og hvad du har lov til at købe for “pengene”, osv. Så i yderste konsekvens kan du blive dømt til sultedød med et tryk på en knap: MONOPOLY – Who owns the world? [MUST SEE]: https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html?mref=6zof&mrefc=2

Se også den mest alsidige artikel på dansk om The Great Reset her.

Magten i Blackrock og Vanguard overgår din fantasi. Ikke alene ejer de en stor del af aktierne i næsten alle store virksomheder, men også aktierne fra investorerne i disse virksomheder. Dette giver dem et komplet monopol.
Det betyder, at de vil eje næsten alt.
Bloomberg kalder BlackRock for “den fjerde gren af regeringen”, fordi det er det eneste private agentur, der arbejder tæt sammen med centralbankerne. Der er INGEN tvivl om – per uigendrivelig logik og empiri – at Blackrock spiller en ekstremt central rolle i fabrikationen af Corona-narrativet!

 * Den nye økonomi under The Great Reset og Blackrock med Corona som plov og påskud, skrevet af James Corbett for et par dage siden: https://www.minds.com/CorbettReport/blog/your-guide-to-the-new-economy-1309334974591143949

Forfatter, journalist og ekspert i globale finanser, Ernst Wolff, kommer her med en meget præcis fremstilling af hele Corona-narrativet med det kontantløse kontrolsamfund, og slutter med et opmuntrende budskab om, hvad folk kan gøre for at forhindre, at Klaus Schwabs dystopiske vision bliver ”den nye normal”. (tysk/engelsk video): https://odysee.com/@LongXXvids:c/Ernst-Wolf-speech—summary:3

* Det nye teknokrati og Public-Private ejerskab under The Great Reset:

Del 1: Iain Davis: I del 1 vises den igangværende proces med at definere det globale fællesrum: https://in-this-together.com/global-commons-part-1/

Del 2: Iain David: Hvordan systemer er blevet etableret for at gøre det muligt for disse interessenter at gribe dem. Vi bør være opmærksomme på, hvad “global commons” betyder for Global Public Private Partnership (GPPP). For dem betyder det besiddelse af alt: enhver ressource på planeten, al jord, alt vand, luften vi indånder og den naturlige verden i sin helhed, inklusive os alle: https://in-this-together.com/global-commons-part-2/

James Corbett interviewer Iain Davis: https://www.corbettreport.com/interview1668/

* Den nye føde og fødevarekæde under The Great Reset: Fødevarer og fødevareforsyningskæden skal laves totalt om, og den forsætlige planlagte destruktion af landbrug samt individuel kultivering af fødevarer skal udslettes, mens al fødevareproduktion skal laves i Smart Cities GLOBALT via kunstigt skabt opbrud i logistik og fødevaremangel:

“Da vores fødevareforsyning systematisk nedbrydes, finansierer EU et projekt til at skabe “Urban Food Systems” og en blockchain-baseret “digital twin” platform til at spore indendørs landbrug og syntetisk kød fra laboratorium til tallerken til kloakker. Er dette en organisk reaktion på en krise, eller en uhyggelig plan over generationer, der bliver realiseret for vores øjne? Den fremragende analytiker Christian [Ice Age Farmer] bryder det ned i forståelige dele i denne udsendelse på 18 minutter. 

Se den eller forbliv analfabet om din og dine børns verden: EU’s Plan to Replace Farms – CITIES2030 – Digital Twin of Food Supply
https://www.iceagefarmer.com/2021/11/29/eus-plan-to-replace-farms-cities2030-digital-twin-of-food-supply/

Simulationeunder The Great Reset:  Corona-øvelser og andre Pandemi- simulationer (Lockstep, Crimson, SPARS, EVENT 201 etc.), på samme måde er der nu fødevaremangel-simulationer, der skal tacke nationers reaktion på denne (kunstigt) skabte fødevaremangel: https://www.minds.com/CorbettReport/blog/another-globalist-simulation-comes-true-1304283142890197012

…og på samme måde, som de fleste først reagerede på Corona-idiotien, da restriktioner blev indført, på samme måde ser de fleste ikke vigtigheden af at forberede sig på den kommende fødevarekrise, før den enkelte påvirkes af det i dagligdagen…zzzz (det samme gælder Cyber-pandemien (false flag), black outs og det økonomiske kollaps som skal indtræde via Blackrock og andre)

Det handler om The Great Reset og transhumanisme og supercentralisering af kontrol, Social Credit Score og kontantløst biometrisk kontrolsamfund på en global skala, hvad Klaus Schwab og WEF officielt taler om, og de dybere forklaringer får man via Ernst Wolff, Iain Davis og James Corbett og talløse andre.

Se også Aron Russo’s advarsel fra 2006 om de nye pengesystemers tyranni med danske undertekster her: https://youtu.be/Wfoez4VNbtU

“Ideologisk undergravning eller psykologisk krigsførelse ændrer opfattelsen af virkeligheden i en sådan grad, at på trods af overflod af information, er ingen i stand til at komme til fornuftige konklusioner mht. at forsvare sig selv, deres familier, deres samfund og deres land”
– YURI BEZMENOV, EX-KGB, 1984, Ideological Subversion

Gentagelser fra oktober/november:

Det er (igen igen) MEGET let at spå om fremtiden i Danmark, den store andel af hjernevaskede borgere taget i betragtning – ikke at følgende VIL flaske sig som de vil, mørkemændenes road map, men det er deres intention. 

Jeg mener ikke det er sortseen – selvom det er forfærdeligt – men empowerment at kende sandhed og årsager, inkl. deres intention (som er forbudt at kende, derfor censur når man eksponerer falskheder i narrativerne, etc,), fordi man så vil kunne modvirke negativiteten i sidste ende.

Hvis du kender fjenden og dig selv, skal du ikke frygte hundrede slag.

Hvis du kender dig selv, men ikke fjenden, vil du lide ét nederlag for hver sejr. 

Hvis du hverken kender dig selv eller fjenden, vil du tabe alle dine slag.
– Sun Tzu, Art of War 

* Obligatorisk krav om vaccine indføres for at arbejde – ingen vaccine, intet job (med visse undtagelser)
* Udgangsforbud for uvaccinerede (med visse undtagelser, f.eks. kun fra hjem til arbejde og vice versa)
* Ingen udrejse af Danmark uden vaccine
* Straffe og økonomiske sanktioner for uvaccinerede arbejdsløse, m.m.
* Fødevaremangel – og adgang til fødevarer begrænset af vaccinecertifikat
* Klimakvoter indført
* Obligatoriske digitaliseringscertifikater og QR-koder for at kunne handle og bevæge sig “frit”, som vil fungere som de facto Social Credit Score (er du enig med staten og vaccineret er du en “god borger”, er du ikke, er du en “dårlig borger” 

(Det er ikke altid det samme at være en god borger og et godt menneske – Aristoteles)

– Udløse det økonomiske, finansielle og aktiemarkedskollaps, bankernes konkurs. 100 procent sikkert!!!!!
– At redde bankernes tab på deres kunders konti (bail-ins)
– Aktivering den Store Nulstilling, the Great Reset
– Udfasning af kontanter
– Slette gæld og lån.
– Påtving den digitale portefølje. (Digital tegnebog) og Universal Basis Indkomst for “gode” borgere
– Beslaglægge ejendomme og jord.
– Bekræft pligten til at vaccinere halvårligt eller årligt.
– Påtving madrationering og en diæt baseret på Codex Alimentarius og lignende….

Det vil ikke vare ved og der bliver undtagelsestilstand, ikke mindst pga. den kommende krig (som Corbett også taler om), men det vil ultimativt ikke lykkes at indføre det kontantløse biometriske kontrolsamfund…..

Alt hvad der er advaret om i årtier fra de “konspiranoide”, blev stort set virkelighed i 2020, og mange ser stadig ikke det totalitære samfund…. endnu…men det værste er endnu ikke indtruffet….og mange vågner i en meget meget sen time….folk tror det først når de ser det….

Alle dem som tager “dyrets mærke” (for at bruge en forslidt men passende kliche) a la vaccinen og digitalt certifikat, får lov til at få og gå mere “frit”, mens de uvaccinerede bliver udstødte, yderligere dæmoniseret, lagt for voldsomt had i massepsykosens hjernevask, fængslet, etc….

Dette kinesiske rædselsvælde vil dog kollapse indenfor nogle få år….. den dag bliver frihedsfølelsen ufattelig og hinsides forestillingsevnen…

Del artiklen her: