DR ROBERT MALONE: 500.000 AMERIKANSKE COVID-PATIENTER HAVDE IKKE BEHØVET AT DØ

Malone
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg har netop set pressemøde [d. 7.12.21] vedr. corona-situationen – og slås af undren over, at bedraget om en samfundskritisk sygdom kan få lov til at fortsætte. 

Tænk at vi time ud og time ind skal hjernevaskes med, at det bedste, du kan gøre for at beskytte dig selv – og dine mindreårige, uskyldige og værgeløse børn! –  er at tage de forbandede ’vacciner’ alias nødgodkendte, eksperimentelle injektioner. 

Tænk at de statslige myndigheder kan blive ved med at fylde os med deres løgne, som kynisk og psykopatisk bruges til at rulle fascistiske, totalitære styrer ud i Europa. 

Tænk at vi finder os i det. 

Robert Malone
Og alt imens sidder der en kapacitet som Dr. Robert Malone, der aldrig får adgang til mainstreammediernes benhårdt kontrollerede nyhedsstrøm. Hvor dybtgående propagandaen er – og hvor mange lighedspunkter, der er med nazisternes magtovertagelse i 30’erne – fatter tilsyneladende de færreste.  

Men de, der stadig har deres sunde fornuft i behold, må fortsætte med at orientere sig. I fx Dr. Robert Malone: 500,000 American COVID patients didn’t have to die, hvori han argumenterer for, at 

“(…) 

500,000 American lives could have been saved if Dr. Anthony Fauci and the government health establishment did not undermine effective COVID-19 early treatments such as ivermectin and hydroxychloroquine.”

  • altså – 500.000 amerikanske liv kunne være reddet, hvis Dr. Anthony Fauci og de [amerikanske] statslige sundhedsmyndigheder ikke underminerede effektive, tidlige Covid-19-behandlinger såsom ivercmectin og hydroxyklorokin. 

Del artiklen her: