NewSpeek

DR-PROPAGANDA: SKØNMALERI OG RENVASKNING AF ISLAM

Del artiklen her:

Af Helle Andersen. 

Radioprogrammet Pilgrim på P1 søndag morgen d. 11 april 2021: Skønmaleri og renvaskning af islam

***

En pakistansk tilvandret muslim Naiha Khilee havde fået en uddannelse her i Danmark (psykolog og også kunstner), og hun havde en helt chokerende u-nuanceret tilgang til tro.
Hun havde travlt med at renvaske islam, og traditionen tro blev den muslimske psykolog ikke stillet ’farlige’ spørgsmål af radioværten. 

En helt igennem tandløs radiovært 

Fx kunne disse kritiske spørgsmål have været på sin plads: Tager du afstand fra sharia? Eller hvad mener du om den politiske islam dvs. at islam er en politisk indstilling, der ikke kun er en religion, men også en totalitær indstilling – klarest når IS laver kalifatet, der er udlevelse af ISLAM og koranen.
Eller hvad mener du om Islams indstilling til kvinder, og at de ikke er ligestillet ifølge koranen. 

Programmet var en lang samtale med en helt igennem tandløs radiovært.

Radioprogrammet indeholdt også den almindelige socialistiske tilsvining af Stram Kurs og billedet af, at islam er ufarlig – dog lidt om, at den sorte muslim Malcolm X havde valgt at forlade en anden form for islam og havde været åben omkring, at han havde valgt at følge den forkerte slags islam.

Radioværten havde tydeligvis ikke tilstrækkelig viden om islam til at stille kritiske spørgsmål. Han havde dog læst hadith og sagde spagt, at der var mange modsatrettede ting i den muslimske tro. Det førte til et langt vævende svar fra den tilvandrede pakistaner om, at der ikke var mange i Danmark, der kunne læse koranen på originalsproget.

Muslimen fremstillet som en forfulgt uskyldighed. 

Muslimen blev fremstillet som en forfulgt uskyldighed. Hun sagde bl.a., at islam er smuk, for siger koranen ikke: Vær god ved din nabo 40 huse væk og 40 huse bagud. 

Hun udtalte også, at det er frygteligt stigmatiserende at være troende muslim, og andre er forarget over troen – for den er så smuk. Hun fik vævet lidt tåget om tegningerne af Muhammed og ytrede, at andre træder på muslimerne. 

Ingen kritiske spørgsmål fra radioværten. 

Hun fortsatte, at det er, fordi det er så smukt det her (underforstået islam). Hun fortalte også, at hun er socialist – og selvfølgelig er hun det – ellers får hun ikke 55 minutter til at tale frit i statsradiofonien. Og i en helt usammenhængende argumentation – ganske uden modsigelse.

Sådan en statsradio har man ikke engang i Kina

Daglig voldsom indoktrinering og renvaskning af en kriger-religion og totalitær ideologi. Sådan en statsradio har man ikke engang i Kina.

Del artiklen her:
Exit mobile version