NewSpeek

DR. Lee Merritt: ”mRNA-VACCINE ER DET PERFEKTE BIOLOGISK VÅBEN”

NewAmerican
Del artiklen her:

Af Erik Refner. 

Overskriften er en af flere opsigtsvækkende udtalelser fra militærlægen Lee Merritt. Den faldt i et interview med Alex Newman fra The New American: 

https://thenewamerican.com/bio-warfareweaponization-of-medicine-amid-covid/ 

 

Dr. Lee Merritt er ikke en hvilken-som-helst kvaksalver. Hun har en alenlang liste med meriterende beskæftigelser, mange, mange års erfaring inden for medicinsk forskning og praksis inkl. arbejde med biologiske våben i det amerikanske militær.

Nogle få af hendes udtalelser i interviewet lyder:

Vi har 99,991% chance for at overleve virusudbrud uden at gøre noget som helst. Vi har endvidere flere velkendte behandlinger for disse virus om det skulle behøves. Vi har levet med virus i århundreder og overlevet. Men hvorfor tror du at ingen vil have, at du ved dette? Gæt selv hvorfor.

Om denne nye ”yderst farlige” engelske virusvariant siger hun: Det er en ren bagatel, som du i stedet for at køre 155 km i timen nu kører 160.

Om sikkerheden ved at tage denne mRNAvaccine: Jeg vil ikke engang kalde det en vaccine. Det er noget, vi aldrig tidligere har prøvet. De forsøg, der er gjort med dyr, er alle resulteret i forsøgsdyrenes død.

Der tales nu om at tvangsvaccinere folk. Efter anden verdenskrig hængte vi tyske læger for at have tvunget mennesker til at blive vaccineret. Nu gør vi det samme. Det er ren nazisme.

Vi har midler dels til at beskytte os imod virus og endog til at helbrede os. Det er gammelkendt viden, som desværre nu synes forsvundet eller undertrykt. 

Hvis ikke læger begynder at fortælle deres patienter, at der findes helt uskadelige metoder til at beskytte dem, er de den direkte årsag til deres død. 

Al denne viden findes. Er der nogle læger, som er i tvivl, kan de for eksempel gå til  American Frontline Doctors www.AFLDS.com og få alle de oplysninger de behøver. I mit nødapotek opbevarer jeg altid NACaminosyre, vitamin C og D, zink, selen og quercetin, som jeg kan anvende i virussæsonen.

Dr. Lee Merritt slutter med ordene: Det er virkelig enkelt, om du vil stoppe denne pandemi her og nu: 

Sluk for dit TV-apparat. Tag din maske af. Åbn din forretning igen og lev dit liv. Giv hele familien og alle dine bekendte et stort knus. Du besøger dem, og du arrangerer nabofester, for vi kan ikke leve nede i vores kælder, heller ikke selv om du tror på at masker hjælper dig. Gør ikke dette imod dine børn. Hvor mange årtier har du tænkt dig at gøre dette, hver vinter, hvert år, iført maske? Jeg gør det ikke. Masker virker ikke. 

***

Se, hør, forstå og tag ved lære af en professionel – ikke af ubegavede, uvidende politikere med skjulte agendaer. 

TÆNK SELV – DET ER NU ELLER ALDRIG

* *

Midlet imod denne nye influenza, som har fået navnet covid-19, eksisterer og har været kendt i årtier.

Som Dr. Lars Bern og mange med ham længe har fortalt os, kan vi forebygge og endog helbredes for denne covid-influenza ved at styrke vores immunforsvar med indtagelse af D3- og C-vitaminer samt zink, sådan som Dr. Lee Merritt også fortæller ovenfor. 

Det første pilot-forsøg er nu gennemført af et hold spanske læger. Det beviser samme sag:”The first clinical trial to support, Vitamin D therapy for Covid-19”. 

Læs rapporten her: https://www.ippmedia.com/en/features/firstclinical-trial-support-vitamin-d-therapy-covid19 

Som Dr. Lee Merritt og mange andre understreger, findes allerede forebyggelse og behandling med kendte metoder. Ingen behøver derfor disse nye mRNA-vacciner. Ingen aner noget som helst om eventuelle bivirkninger, og ingen kommer dig til hjælp, hvis du engang i fremtiden skulle rammes af en bivirkning, eftersom medicinal-industrien er fritaget for ethvert ansvar for skader forårsaget af deres produkter. 

Mange mennesker, som fik alvorlige medicinskader i kølvandet på svineinfluenzaen, der ”hærgede” for 10 år siden, venter stadig på at få lidt erstatning udbetalt fra den svenske stat. 

Hver dag kommer nye oplysninger om alvorlige bivirkninger, ja endog dødsfald. 

Se f.eks. Robert Kennedy’s webside: 

https://childrenshealthdefense.org/defender/thou sands-covid-vaccine-injuries-13-deathsreported-december/?

utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&

eId=1fd8cb58-95d0-46d9-b54f-3a3b61f97d5a 

 

TÆNK SELV – DET ER NU ELLER ALDRIG.

Del artiklen her:
Exit mobile version