NewSpeek

DR IGEN-IGEN MED UREFLEKTERET PROPAGANDA-JOURNALISTIK

Del artiklen her:

Af Flemming Møller. 

D. 13. september blev mit pis bragt i kog (pardon my French) efter at have lyttet til DR-P1 programmet Public Service, som angives at være:  

 “P1s aktuelle magasin med konstruktiv journalistik. Vært Jesper Borup leder sammen med lytterne efter gode ideer og løsninger på problemer i hele Danmark.”

Når man hører programmet, fremstår de, som bevidst IKKE har ladet sig vaccinere, som fortabte, uoplyste “tåber” og “fjolser” – i klasse med de flygtninge og indvandrere, der bor rundt om i ghettoerne. 

Men måske har disse med baggrund i den politiske – eller mangel på samme – kultur, de kommer fra, helt automatisk og meget forståeligt en grundlæggende mistillid til de statslige myndigheder? 

Men det forhold, at man som borger er kritisk i forhold til verdenshistoriens største medicinske eksperiment, qua bl.a. grafen oxid og mRNA spike protein, gør altså os, der har valgt ikke at tage de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner til lallende fortabte idioter, der simpelthen ikke har forstået noget som helst.

Indvandrermedicinsk overlæge Morten Sodemann https://www.sdu.dk/da/om_sdu/fakulteterne/humaniora/forskning/human_health/deltagere/patientologi/mortensodemann kommer ind på flere ting, som man tåkrummende kan lytte til.

Spørgsmålet er, om denne skamstøtte af ureflekteret DR-propaganda-journalistik skal stå ubesvaret hen for blot at dø i synden?

Lad mig derfor i al stilfærdighed opfordre enhver til at skrive til Public Service på denne mail: publicservice@dr.dk  – for at de programansvarlige kan få samlet op på det forhold, at der faktisk er tungtvejende grunde til IKKE at lade sig vaccinere mod covid.

Del artiklen her:
Exit mobile version