DR CHETTY: MÅLET MED “VACCINEN” ER AT DRÆBE EN STOR DEL AF VORES BEFOLKNING – UDEN NOGEN FATTER MISTANKE

Chetty
Del artiklen her:

[En af vores følgere har oversat følgende video “Vaccine” Goal “Kill Off A Large Proportion Of Our Population Without Anyone Suspecting.” Dr. Chetty. Det er svært stof, som vi vælger at formidle – og der kan være oversættelsesfejl undervejs – men nu har den enkelte ikke så engelsk-kyndige modtager i hvert fald mulighed for at kunne lytte og læse med og dermed selv danne sig en mening om budskabet]  

***

MÅLET MED ‘’VACCINEN’’. ’’AT DRÆBE EN STOR DEL AF VORES BEFOLKNING, UDEN NOGEN FATTER MISTANKE.’’ DR. CHETTY

Det, der sker, er vigtigt. Vi er nødt til at forstå, hvad målet er.

Alle ved, at der er inkonsekvens, at der er frygtpåvirkning, at der er tvang. Vi skal forstå hvorfor.

Det vigtigste, tror jeg, for os at forstå er, at patogenet, der forårsager alle dødsfaldene ved COVID-sygdommen, jeg bruger ordet COVID-sygdom, fordi vi ikke rigtig har isoleret den coronavirus, der forårsager det, men ved COVID-sygdom er patogenet et spike protein. Og spike protein er, hvad ‘’vaccinen’’ er beregnet til at producere i din krop.
Så hvis jeg skulle give dig min opfattelse af, hvad der sker på globalt plan, og meget af det arbejde, jeg laver bag kulisserne, er i dette felt. Spike protein er et af de mest konstruerede [bevidst skabt i stedet for at opstå naturligt eller spontant] toksiner eller gifte, som mennesket nogensinde har lavet. Og målet med dette toksin er at dræbe milliarder, uden at nogen bemærker det. Så det er en fjende med en dagsorden.

Altså har vi en konstrueret virus, og vi har efterfølgende fået en obligatorisk vaccine. Så dybest set ser det ud til, at det som skete her er, at de har konstrueret en virus og påført denne fantastiske våbenpakke på den, kaldet spike protein.

Så nu står vi med dette meget omstændeligt konstruerede toksin, og det er blevet sat ind i en virus, eller lad os kalde det en vektor [En vektor er inden for epidemiologi en smittebærer], og vi har udsat vores planet for en lille dosis af den. Oprindeligt udløser spike proteinet en allergisk reaktion, og den allergiske reaktion, hvis den ikke behandles, medfører død. Det er, hvad vi har set med COVID-sygdom, men det er ikke slutspillet. Dette er kun en begyndende test. Man vil få en lille procentdel af mennesker, der reagerer, vi vil se alle dødsfaldene. Det [uforståeligt]) er, når denne reaktion opstår, vi isolerer planeten i 14 dage. Så ingen lægger mærke til, at dette sker.
Folk bliver for sent indlagt på hospitalet. Vi pålægger hospitalerne procedurer for at skabe død og ødelæggende skader og dermed styre frygten, og hvad vi ellers har brug for. Vi skaber forvirring. Vi sørger for at menneskeheden styres mod massedannelse. Fjerner alt vi har, alt håbet, holder folk isoleret, så vi er blevet narret til at tro, at det bedste for os vil være at give vores frihed væk. Så det sikreste sted for os vil være i fængslet. Og det er der, vi alle er på nuværende tidspunkt.

Men det spil, som de spillede os, med denne konstruerede virus, var at retfærdiggøre vaccinationen af alle på planeten. Dermed vil vaccinationen af alle på planeten udsætte os for spike protein i en længere periode.

Så spike protein, hvis vi forstår, hvad det er meningen at det skal udvirke. Ja, i første omgang vil det udløse en immunrespons og en form for allergisk reaktion, og det vil medføre øjeblikkelige dødsfald. Men man forgifter ikke nogen, med det henblik, at de dør med det samme. Man vil så bemærke forgiftningen.

Så idet du giver en vaccine, kan eventuelle bivirkninger de første 14 dage efter vaccinen ikke tilskrives vaccinen, fordi det er der, alle de allergiske reaktioner forekommer. Herefter skal vi se de endothel-skader [Endothel, cellelag, som beklæder indersiden af hjerte, blodkar og lymfekar], som denne vaccine forårsager med sit spike protein med dets påvirkning af H2-receptorer. Dette er de dødsfald, som er beregnet til at komme efterfølgende, og de vil aldrig blive tilskrevet spike protein, en meget velkonstrueret gift.

Nu er spike protein også et membranprotein. Så mRNA’et vil distribuere dette til hele vores krop. Det vil blive produceret i de forskellige væv i vores krop. Det vil blive inkorporeret i membranerne i vores kroppe, i de specifikke væv. Disse væv vil blive genkendt som fremmede, og vil udløse en lang række autoimmune reaktioner. Så den overvågning, der er beregnet til at følge vaccinationerne, vil aldrig være i stand til at pege på giften som årsag. De vil være for forskellige, for mange, og de vil opstå i en for bred tidsramme, til at vi kan forstå, at vi er blevet forgiftet.

Og jeg tror, det er den store plan. Det er afhængigt af …, dette toksin er afhængigt af værtens respons. Jeg gætter på [betydning uklar], og hvad der fulgte efter COVID-infektionen af sygdom, var afhængig af den smittedes respons. Så vi fik mild, moderat og svær sygdom efter X antal dage, og det forvirrede os alle. Så vi bliver ved med at tale om COVID-lungebetændelse, mens vi jagter virussen, og virussen var bare vektoren til at lade os få en smagsprøve af giften.

Det er helt bestemt konstrueret
Nu vil dette toksin på lang sigt få folk med allerede eksisterende sygdomme til at få disse sygdomme forværret, det har stykker af prion i sig [Prioner er fejlfoldede proteiner med evnen til at overføre deres fejlfoldede form til normale varianter af det samme protein], det har stykker HIV-protein i sig. Det er helt bestemt konstrueret. 

Så mennesker med kræft vil opleve, at deres kræftsygdomme blusser op, og vi vil sige, at de døde af kræft. Mennesker med viscerale [indre organer og kropsvæv] skader eller disposition som vores diabetikere og hypertensive [Hypertension betyder, at trykket i kroppens pulsårer er højere end det, der bliver defineret som normalt] vil få slagtilfælde og hjerteanfald og med tiden risiko for svigt. Og vi vil tilskrive dette deres allerede eksisterende forhold. Folk vil over tid udvikle autoimmune tilstande, en diversitet, som aldrig vil blive behandlet af nogen farmaceutisk intervention, fordi de er alt for målrettede.

Så vi har en barsk vej foran os. Men jeg tror, at hvis folk forstår, hvad hensigten er, så vil vi forstå, hvorfor det, der er sket, er sket. Det ulogiske, tvangen, undertrykkelsen er alt sammen ønsket. Hvis du forstår, at der er en større plan. Denne plan skal sikre, at vi kan kontrollere og dræbe en stor del af vores befolkning, uden at nogen har mistanke om, at vi er blevet forgiftet. Så jeg tror, at begrundelsen for alt, hvad vi ser, er berettiget i forståelsen af slutspillet.

Vi har opgivet vores friheder
Vi har opgivet vores friheder, vi fik at vide, at fængslet er det bedste og sikreste sted for os at være. Så vi gik helt frivilligt ned ad den vej. Så i dag, hvis vi vil have vores friheder tilbage, har de en obligatorisk vaccine. Vi blev drevet som kvæg ind i folden. Og den eneste vej ud er gennem stikket. Det var dér, vi mistede vores frihed.

Vaccinen er absolut unødvendig
Så jeg tænker, at der er noget kæmpe stort på spil. Vaccinerne giver absolut ingen mening, vi fik solgt vaccinen som vores redning fra starten. Men hvis vi ser på videnskaben, hænger det overhovedet ikke sammen. Vaccinen er absolut unødvendig.

Vi bliver ved med at diskutere, hvor god eller dårlig vaccinen er. Lad mig blot komme med to bemærkninger om vaccinationerne. Hensigten med vacciner er at stimulere immunitet og dermed forhindre infektion og forhindre videregivelse af smitte. Det er det, der giver en vaccine, en populations-gruppefordel(?). Så hvis du tager vaccinen og derved ikke at får virussen eller overfører den, beskytter du mig. Dette er tydeligvis ikke sket. Det gør de såkaldte vacciner ikke.

De hævder så, at vaccinerne har en fordel ved at forhindre alvorlig sygdom eller død. Dette er et terapeutisk gode. Min intervention med behandlinger gør det samme, men jeg udsætter ikke hele verden for bivirkningerne af min behandling. Det udsætter jeg kun syge mennesker for. Og den terapeutiske fordel kommer ikke fra immunitet. Nej den kommer fra vaccinen, der udsætter dig for spike protein og derved opbygger et mål af tolerance over for en allergi, ikke for nogen immunmedieret reaktion på en virus.

Det er spike proteinet, som er giftstoffet her
Så virussen distraherer os fra det store billede. Det er spike proteinet, som er giftstoffet her. For det andet er forebyggelse af alvorlig sygdom og død en individuel fordel, hvis den rent faktisk gør det. Så hvis du tager vaccinen, forhindrer den dig i at blive alvorligt syg eller dø. Det har ingen gruppefordel og gavner ikke mig overhovedet.

Så hvorfor bliver jeg tvunget til at tvinge dig til at tage en vaccine for at gavne mig? Bare for at sætte det i perspektiv: Faldskærmsudspring er en individuel risiko og en individuel fordel, der ikke påvirker nogen omkring mig. Og min ret til at vælge at lave faldskærmsudspring er dermed af afgørende betydning.

Nu vil de så have mig til at springe i faldskærm, fordi de ser fordele for menneskeheden. De kan dog ikke bevise det videnskabeligt, og de kan ikke fortælle mig, hvordan min handling kommer til at gavne menneskeheden. Alligevel insisterer de på at jeg skal tage springet. Da jeg ikke gjorde det, og ikke kan se tegnene [uklart], tilbød de mig en øl og en doughnut.

Men jeg vil ikke tage springet, de har stadig ikke bevist det videnskabeligt og kan ikke fortælle mig, hvordan det vil gavne menneskeheden. Nu ser det så ud til, at de vil skubbe mig ud af flyet. Men når jeg kigger op i faldskærmen, de giver mig, er den fuld af huller. Og det vil de ikke indrømme, og jeg ser også flere døde kroppe ligge på jorden under mig. Og de fortæller mig, at de sover fast. Jeg tror ikke på det.

Det, vi er udsat for, er tvang
Hvis de kan bevise en befolkningsmæssig fordel ved vaccinen, vil jeg måske tage springet til gavn for menneskeheden. Men indtil det sker, er det, vi er udsat for, tvang.

Del artiklen her: