NewSpeek

DOMMEDAG NU?

90secs
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links, der ikke lægger fingrene imellem i forhold til den fare, vi står overfor. En fare for atomkrig, som MSM’erne stort set lægger under låg.

***

Doomsday Clock set at 90 seconds to midnight

Ukraine war has pushed the iconic Doomsday Clock closest to midnight ever in its history

***

Nuclear War. “90 Seconds to Midnight”: The Pentagon’s 1945 “Doomsday Blueprint” to “Wipe the Soviet Union off the Map”

Michel Chossudovsky:

”Brugen af ​​atomvåben i den nuværende sammenhæng ville uundgåeligt føre til eskalering og afslutningen på menneskeheden, som vi kender den.

Spørg dig selv: er dette ikke ensbetydende med planlægningen af ​​folkedrab i et hidtil uset omfang, ikke kun mod Rusland eller Kina, men uundgåeligt  mod menneskeheden i sin helhed.

(…)

Hvad kræves der for at bryde den skrøbelige politiske konsensus om brugen af ​​atomvåben. Det er ikke en “protestbevægelse”, der er påkrævet, det er en massebevægelse, der sætter spørgsmålstegn ved legitimiteten af ​​de beslutningstagere i høje embeder, som mener, at “en atomkrig er mulig at vinde”

***

Why Nuclear War Is Planetary Death. Stephen Star Explains   Dr. Paul Craig Roberts  

The end of humanity awaits a false nuclear alarm

“Only incompetent, irresponsible, and totally stupid, indeed, totally evil, US and European governments would think their prestige in Ukraine justifies nuclear war.  

If the US Joint Chiefs of Staff, CIA, and US politicians had the least bit of intelligence they would understand that in today’s climate of preemptive nuclear strikes, nuclear weapons jeopardize America’s existence.  They do not protect us.”

***

New RAND Report Says a Long War in Ukraine Is Against US Interests   

Oversat til norsk herunder.

https://steigan.no/2023/02/ny-rand-rapport-sier-at-en-lang-krig-i-ukraina-er-imot-usas-interesser/

”RAND Corporation gav ut en ny rapport som advarer mot en «langvarig konflikt» i Ukraina og sier at en langvarig krig er mot amerikanske interesser, og bryter med synspunktet til mange hauker i Washington, om at USA bør støtte kampen mot Russland på lang sikt.”

***

Why WAR with Russia will spell the END of NATO 

“Serious issues for serious times”……

Del artiklen her:
Exit mobile version