DIE ENDLÖSUNG ER NÆR

Kazarian
Del artiklen her:

AF Erik Refner, senior. 

Nyligt erfarede jeg, at et Teheran-nyhedsmedie – på linje med mange vestlige “nyhedsmedier” – giver deres læsere gode råd vedrørende forskellige helseproblemer. Blandt andet efterfølgende råd, som skulle have en positiv helbredseffekt – og for vesterlændinge en helt uovertruffen opioid-kriseagtig følelse af fred og ingen fare. Rådene lyder: 

Har du problemer med søvnløshed på grund af den russisk-ukrainske konflikt? Følg da disse enkle råd som garanterer dig, at du genvinder dine 8 timers rolige og helsebringende nattesøvn. Gør som følger i aften inden du går til ro – en enkelt gang skulle være nok: 

Forestil dig for det første at denne konflikt udspiller sig i Afrika. Forestil dig dernæst at konflikten er i Mellemøsten og desuden at Ukraine er Palæstina. Og forestil dig så til slut, at Rusland er USA.

Ifølge mangeårige erfaringer har dette fået enhver vesterlænding til at sove trygt uden hverken panderynker eller en enkelt spirende bekymring – i hvert fald de sidste 40-50 år. 

”Keine Hexerei nur Behändigkeit”
”Keine Hexerei nur Behändigkeit”, som de siger dernede syd for grænsen, hvor politikerne er gået i overdrive for en Endlösung på problemet Deutschland. 

De ved nemlig godt – disse mølpose-støvede nazi-ætlinge kaldet politikere – at de ikke er bedre værd end ”totalen Ausradierung”. Det har amerikanerne nemlig fortalt dem de sidste 77 år, så det må være helt rigtigt.
Nu endelig har de chancen hvis de kan lokke kamikaze-lederen Stoltenbergs NAZITO-tropper til at sætte et par tæer på Ukrainsk jord.

Undskyld mig, jeg mener naturligvis ikke alle jer rare barnligt naive amerikanere, som venter på, at Jesus skal ”komme til syne på himlen” for at frelse jer. Jeg mener de som med svindel, svig og milliarder har tilranet sig magten over jer og jeres land – dem du ved man ikke kan kritisere uden at blive karaktermyrdet ”for life”. 

Uden repressalier eller løftede øjenbryn er vi alle tilladt at kritisere konger, dronninger, regeringer, præsidenter, menig-mand og -dame – men ikke ”dem” du ved, så det kunne vi skam heller aldrig finde på.

Hvorfor Sverige og Finland?
På dette sted i fortællingen sidder nogle måske og undrer sig over, hvorfor Sverige og Finland har valgt at følge så tæt i hælene på – ja, har så travlt, at de falder over egne ben for at overgå Tysklands selvudslettelses-planer? En umulighed ifølge almindelig logisk tankegang. 

Men da Vestverden for længst har byttet logik ud med idioti og sund fornuft med rablende galimatias, lad os da følge den bane en lille bid vej – og se hvad historien kan afdække? 

Som også du sikkert har erfaret, er finnerne lidt anderledes end vi andre skandinaver. Dette kunnen skyldes, at deres underlige sprog nyligen har afsløret, at de har Kazarian-blod i årerne. Og gud hjælpe os alle, det ved vi jo godt hvad betyder, eller hvad? 

Men svenskerne, de engang så logisk stringente, stilige og altid korrekte svenskere da? 

Behøver jeg sige andet end: ”Gammel tradition”? 

Nej vel?

Sosserne, de evindelige magthavere
Åh, forresten sosserne, de evindelige magthavere, har fået YouTube m.fl. til at fjerne ”beviserne” men de findes stadig for eksempel her Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia 

Selv hårdnakkede ateister siges i disse dage at mumle ”gud bevare os alle”, så lad os bifalde koret og bede til det.

Del artiklen her: