DET STÅR SKIDT TIL MED EUROPA. TYSKLAND OG RUSLAND BURDE VÆRE GODE EUROPÆISKE VENNER

Europe
Del artiklen her:

Af John Laursen.

Europas forfald og tilbagegang begyndte med det romerske imperiums fald. Med en mellemøstlig religions indførelse i Europa til følge – kristendommen baseret på jødedommen, dens talmud og mellemøstlige, jødiske love og forhold.

Europæerne er ikke et mellemøstligt folk, og mellemøstlige religioner og love passer ikke til europæerne, for europæerne har deres egne religioner og love.

Europas forfald og tilbagegang accelererede senere skæbnesvangert med den meningsløse og vanvittige såkaldte første verdenskrig.  I realiteten en Europakrig 1914–1918, men mere forfald og tilbagegang kom til, efter at de europæiske lande, undtagen Rusland, afskaffede deres suverænitet og underkastede sig NATO, EF, EU, FN, WHO, WEF, etc.

***

CriminalOrg

***

NATO BLEV IKKE AFSKAFFET

NATO blev ikke afskaffet, da kommunisttruslen faldt i 1990, mens Warschawa-pagten blev afskaffet. Amerikanernes og globalistuhyrernes dårlige vane med at stikke deres beskidte næser og fingre i ting, der ikke rager dem, fornægtede sig heller ikke her.

Siden da har Europa og europæerne på grund af amoralske og korrupte politiske højforræderes virksomhed været på afviklingskurs. Med én undtagelse – Rusland.

Tyskland og Rusland er Europas største lande og Europas hovedhjørnestene, som burde være gode europæiske venner og samarbejdspartnere. For nuværende har de valgt en modsatrettet kurs.

Lad os kigge på det.

TYSKLAND

Det står skidt til med Europa. Dagens Tyskland er ikke Konrad Adenauers, Ludwig Erhardts og Helmut Schmidts frie, demokratiske og økonomisk succesrige Vesttyskland, men Angela Merkels, Annalena Baerbocks og Ursula V. D. Leyens DDR.

Merkel har et modbydeligt CV: Hun tillod fanatiske terrorister og erobrere fra Mellemøsten at invadere og oprette kolonier i Tyskland og resten af Europa gennem 16 rædselsfulde år.

Hun har tilstået at have været medskyldig i de useriøse fredsforhandlinger mellem Rusland og Ukraine/Nato/EU/US –Victoria Nuland the coup i 2014 – kun med det ene formål at trække tiden ud, så Ukraine kunne opbygge et stærkt militær.

Hun omdannede det demokratiske og økonomisk succesrige Vesttyskland til den fascistiske stat DDR, som Tyskland er i dag.
At hun efter 16 års ødelæggelse af Tyskland og Europa kunne forlade sin kanslerpost uden at blive straffet, er ubegribeligt og en skamplet på Tysklands ære.

Annalena Baerbock, Tysklands udenrigsminister, der kommer af en ærke-nationalsocialistisk familie, har offentligt udtalt, at ”Tyskland er i krig med Rusland. Hun ønsker altså at genoptage Nazitysklands krig mod Rusland (USSR )1941–1945.

Ursula V. D. Leyen, EU’s diktator gør sig bemærket som krigsstræber ved at pumpe euroer i Ukraines krigsførelse.

RUSLAND

Hvad angår Europas anden hovedhjørnesten – Rusland – så er det en selvstændig modsætning til ovenstående. Rusland kæmper en nobel kamp for en god sag – dets vitale interesser og russernes liv, sikkerhed, ve og vel og historiske rettigheder. (Note 1).

Der er nu for alvor kommet gang i tyskernes samtaler og meningstilkendegivelser. Tyskerne taler og skriver om remigration, Scholtz-diktaturet, den manglende retsstat, fængslingerne af diktaturets kritiske modstandere, først og fremmest Reiner Fuellmich og Björn Höcke, stigende arbejdsløshed, dalende levestandard, regimets ligegyldighed over for folk og land, regimets politiske krigsstræbere, naturligvis først og fremmest udenrigsminister Annalena Baerbock men også andre farlige nulliteter såsom Robert Habeck og Nancy Faeser.

DEN TYSKE SAMTALE

Her følger en række informative videoer om den tyske samtale:

Werden wir von Psychopathen regiert?

«Wir kommen in eine Pseudodemokratie»- Roger Köppel im Gespräch mit Roland Tichy

ICIC-Reiner-Fuellmich-2024-04-07

«Deutschland ist ein moralisch verseuchtes Notstandsgebiet»- Peter Hahne über die RKI-Files

Deutschland- Wurzeln einer Identitätskrise – Weltwoche Daily DE

***

Schwabstika

Note 1:
https://youtu.be/ZA5L-Pg3BAw

Del artiklen her: