NewSpeek

DERFOR ER JULEMARKEDER OPLAGT MÅL FOR TERRORISTER

(Foto: Arbejdere lægger sidste hånd på terrorsikringen af et julemarked i Berlin)

Del artiklen her:

Overalt i Vesteuropa er julemarkeder blevet synonym med terrorsikring. Forklaringen skal findes i religiøse skrifter.

Betonklodser og ofte også tungt bevæbnet politi er overalt i Vesteuropa blevet en ligeså fast bestanddel af julemarkeder, som æbleskiver og duften af glögg. Både i Frankrig og Tyskland er julemarkeder blevet angrebet af islamiske terrorister. Sidste jul, 19. december 2016, blev 12 mennesker dræbt og 56 såret, da en asylansøger kørte en lastbil gennem et julemarked i Berlin.

Hvorfor er det lige julemarkeder, som får særligt meget beskyttelse? Forklaringen skal findes i muslimernes helligste skrifter. Koranen (Allahs åbenbaringer) og haditherne (Muhammeds sædvaner) indeholder hundredevis af opfordringer og direkte påbud til muslimer om at dræbe ikke-muslimer. Julen er en ikke-muslimsk højtid, og risikoen for at dræbe andre muslimer er derfor lav, mens muligheden for at dræbe tilhængere af kristne traditioner er høj.

Ved at forhindre “vantro” traditioner eller forbinde dem med frygt og fare, får islamisterne samtidig ødelagt nogle af de vigtige knudepunkter, der binder vores kultur sammen. Og jo mindre vi har at holde sammen om, jo mindre har vi som folk at stå imod med, når andre – fjendtlige – kulturer forsøger at få magt.

Den danske forsker Tina Magaard har har sammen med et hold af assistenter analyseret teksterne hos de 10 største religioner i verden for at se, om de skulle have opfordringer til vold. Forskernes konklusion er klar:

“Islams tekster opfordrer i langt højere grad end andre religioners grundtekster til terror og kamp. Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til,” siger Tina Magaard, som sammen med sit hold af assistenter fandt “hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende” i de islamiske skrifter.

“Dræb dem, hvor I møder dem,” siger et vers i Koranen om muslimernes pligt til at dræbe anderledes troende. “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne, indtil krigen lægger sine byrder, med henblik enten på benådning eller på løskøbelse bagefter!,” siger et andet.

Del artiklen her:
Exit mobile version