NewSpeek

DER FORELIGGER EN 5-PUNKTS-PLAN, DER BL.A. VIA PROPAGANDA OM FALSKE UFO’ER SKAL MANIPULERE FOLK TIL AT STILLE KRAV OM ÉN VERDENSREGERING

NatlPressClub
Del artiklen her:

Af Flemming Møller.

Jeg har siden 2008 studeret UFO-emnet indgående. Slag på tasken har jeg nok investeret et sted mellem 10.000 og 12.000 timer i temaet i form af en række bøger samt utallige foredrag, rapporter og dokumentarfilm.

Personligt har jeg ved diverse fysiske foredrag stiftet bekendtskab med internationale UFO-forskere som Robert Hastings, Timothy Good, Terje Tofeness, Robbie Graham, George Knapp, Suzanne Hansen, A. J. Gevaerd, Mary Rodwell, Grant Cameron, Tracey Garbutt Dolan, Richard Dolan, og Chris Aubeck.

På den baggrund er jeg nået frem til, at der kun to steder på internettet kan søges viden om emnet, som ikke er mere eller mindre korrumperet: Dr. Steven Greer og Daniel Liszt aka Dark Journalist.

TROVÆRDIGHED

I offentligheden præsenteres følgende fire personer som seriøse, uvildige journalister:  Ross Coulthart og Bryce Zabel fra Need To Know & den mangeårige veteran George Knapp i samarbejde med Jeremy Corbell fra Weaponize.

Min påstand med afsæt i årelange studier er desværre, at disse fire aktører ikke kan betragtes som uvildige og dermed ikke tillægges nogen reel sandhedsværdi.

Den korte forklaring på forskellen på de seks personers troværdighed er, at de to første, Dr. Steven Greer og Daniel Liszt, ikke understøtter det militærindustrielle kompleks.

DR STEVEN GREER & CAROL ROSIN

Her følger først et link med en præsentation af Dr. Steven Greer, der var ordstyrer på et møde afholdt for over 20 år siden:

2001 National Press Club Event (Presented by Dr. Steven Greer)

Blandt talerne var også Dr. Carol Rosin. Hun berettede om en 5-punkts-plan, som hendes overordnede Dr. Wernher von Braun afslørede over for hende i årene 1974-77 op til hans død:

DR Carol Rosin ‘The Extra-Terrestrial Threat’ ET UFO UAV

Planen blev udtænkt med det formål at skabe et vedvarende fjendebillede i verden. Ved til stadighed at opfinde nye fjender til lejligheden kunne og kan den globale mafia legitimere en konstant militær oprustning.
Forsvinder en hidtil eksisterende trussel (fx Sovjetunionen efter den kolde krig), bringes en ny fare straks på banen, så befolkningerne kan holdes i permanent frygtberedskab og acceptere gigantiske militærudgifter. (Jf. at Rusland og Putin pt fremstilles som den onde selv).

5-punkts planen

1. De onde russere og kommunisterne

2. Terroristerne og kampen mod terror (jf. konsekvenserne af false flag  9/11)

3. Truslen fra såkaldt tredje verdens galninge (fx Saddam Hussein og Muhammad Gaddafi)

4. Truslen fra asteroider, fx med Oumuamua

5. Den sidste og endelige trussel ville til sidst være fra såkaldt avanceret liv (aliens) fra andre planeter

De 5 punkter afdækker en dybt udemokratisk, amoralsk og kynisk tænkning. Men historien siden den kolde krigs afslutning har demonstreret, at strategien opfundet til at skabe fjender til lejligheden har siddet lige i skabet

Dr. Wernher Von Brauns gentagne advarsler om konsekvenserne af den fulde realisering af planen gjorde stort indtryk på Carol Rosin. Derfor valgte hun i 2013 at få optaget en vidneerklæring: Von Braun’s Legacy (with Dr. Carol Rosin)

PRESSEMØDE MED WHISTLEBLOWER MICHAEL HERRERA 

For at føre punkt 5 ud i livet er det nødvendigt, at magthaverne orkestrerer et falskt angreb. Det sker ved at kombinere anvendelsen af ekstremt avancerede holografiske 3D-teknologier og brugen af de menneskeskabte fartøjer, der blev afsløret på et pressemøde med whistlebloweren Michael Herrera:

Monday, June 12, 2023! Dr. Greer’s Groundbreaking National Press Club Event!

Konsekvenserne af et sådant “angreb” vil(le) sandsynligvis være, at den ikke-vågne store majoritet af verdens befolkninger stiller et ureflekteret (læs: manipuleret) krav om at få skabt en verdensregering hurtigst muligt i modstanden mod de “onde kræfter” fra universet.

GRAVERJOURNALIST DANIEL LISZT
D. 19. maj 2021 kom graverjournalisten Daniel Liszt ind på dette kunstigt skabte begreb (’onde kræfter’) i

The CIA False Alien UFO Invasion Op

Dark Journalist: The CIA False Alien UFO Invasion Op!

At vi lever i en verden fuld af onde mennesker og gerninger er ulykkeligvis ikke mere nogen nyhed. Men omfanget af ondskaben kommer i ekstrem grad til udtryk på ovennævnte pressemøde ’Monday, June 12, 2023! Dr. Greer’s Groundbreaking National Press Club Event!’

WHISTLEBLOWER ERIC HECKER
Afsløringerne
blev d. 21. juli 2023 yderligere underbygget af whistleblower Eric Hecker i

Eric Hecker – Antarctica Firefighter for Raytheon Exposes Scary Earthquake Weapon | SRS #66 (Part 3)

Til trods for at intervieweren Shawn Ryan har en fortid som professionel kampsoldat og gennem sit journalistiske arbejde har interviewet mange mennesker med vidt forskellige gruopvækkende historier, var han alligevel nødt til at stoppe interviewet for at gennemtænke oplysningerne. Oplysninger, der burde have skabt overskrifter i pressen verden over.

DEN FRIE PRESSE ER IKKE FRI

Men som bekendt er den frie presse på ingen måde fri. Derfor er det op til de ikke-statsstøttede medier at løfte opgaven med at få de ubehagelige nyheder ud i offentligheden.

[Det være hermed gjort].

Del artiklen her:
Exit mobile version