DER ER HÅB – OGSÅ HVIS DU HAR TAGET SPRØJTERNE

ReinerPascal
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

En følger har tilsendt en video med Dr. Reiner Fuellmich og hans gæst, investor og filmproducer, Pascal Najadi: 

Criminal complaint against the Swiss president – ICIC-Net

Pascal Najadi er bl.a. kendt for filmen ”Grounding”, der beskriver rænkespillet bag lukningen af Swiss Air.    

I samtalen diskuterer Najadi og Fuellmich den sag, Pascal Najadi har lagt an mod den schweiziske præsident, Alain Berset, d. 2. december 2022, fordi regeringen løj om sprøjterne (’the jabs’). 

Najadi har taget tre stik og er dybt frustreret over at være blevet narret. Over at han kan have en tikkende bombe i sin krop. Man forstår ham. 

Rubrikken er lidt misvisende, fordi kun en brøkdel af samtalen handler om, at der er to forskere, der mener at have fundet en ’modgift’ til ’the jabs’. Men budskabet var for mig så glædeligt, at det skulle videreformidles i overskriften. 

Lige så opmuntrende er det, at Najadi er af den opfattelse, at det schweiziske retssystem stadig fungerer, og at han har en god sag, der kan vindes.  

Det tyske retssystem er gennemkorrumperet ifølge Fuellmich, og hvordan det forholder sig med det danske retssystem, skal jeg ikke kunne sige. Jeg ved bare, at en række islamkritikere er blevet dømt, og at disse sager stinker. 

Vores institutioner krakelerer indefra og udefra i disse år. 

Danmark – et tillidssamfund?
Danmark – et tillidssamfund? Glem det. Der VAR et yndigt land – som Ole Hasselbalch, Lars Hedegaard og Mogens Camre skrev så præcist om i deres bog med netop denne titel. Med tilføjelsen: – en beretning om truslen mod Danmark (2014). 

Som jeg skrev om bogen dengang:  

”Datidsformen ”var” konstaterer, at Danmark ikke mere er det smørhul, det var engang, og forfatterne argumenterer for, at det frie og demokratiske danske samfund er ved at blive nedbrudt af en uansvarlig indvandringspolitik. 

Ført af politikere, der nægter at forstå flygtningeproblemets kerne: oprindelseslandenes kultur. Tilvandrernes egne klanbaserede samfund i (Nord)afrika og Mellemøsten lider under en ukontrolleret befolkningstilvækst, korruption, vold, (kvinde)undertrykkelse og grådige magthavere.
Hvis Danmark og Europa bliver ved med at lukke flere ind herfra, vil vores egen kultur gå til grunde.”  

***

Her godt 8 år senere ved vi, at politikerne udmærket forstår problemet, men ikke gør noget ved det, fordi de er statister i et teaterdemokrati. Og at massetilvandringen fra først og fremmest muslimske lande er et af mange sataniske redskaber i the global banksters’ værktøjskasse. Samt sprøjterne! 

 

Del artiklen her: