Der er gode grunde til at låne penge

Sponsoreret indhold

Hvad gør du, hvis du pludselig står med en ødelagt støvsuger? Og lejligheden sejler i støv og møg? Eller hvis du virkelig har brug for en pause fra arbejdet og bare vil lidt væk fra en stressende hverdag?

 

Mange danskere vælger at optage et lån, når støvsugeren pludselig ikke virker og økonomien er trang den måned, eller hvis man bare trænger til en pause fra hverdagen, så tager mange flere danskere lån til en spontan rejse væk. Det viser tal fra Forbrugerombudsmanden. Det er altså blevet mere almindeligt at låne penge til forbrugslyster.

 

Mange flere låner penge end førhen. Det gælder særligt for kviklån og SU-lån. Det er blevet meget almindeligt at optage et hurtigt og impulsivt lån. Ønsker du et hurtigt og let lån på et mindre beløb til en spontan ferie? Det er der mange, som gør! Det er jo derfor, at særligt kviklån er blevet populære!

 

Lån penge hurtigt

Særligt kviklån er blevet populære, hvis man ønsker et hurtigt og let lån på et mindre beløb. Området for kviklån er et område i stor vækst. Det gælder ikke kun kviklån, men også de nye tilbud man får om at låne penge, når man f.eks. handler på nettet. Generelt gælder det, at flere og flere danskere vælger at ty til alternative låneudbydere, hvis banken nægter at låne penge til dem. Dette gælder særligt ved lån til boligkøb. Det er nemlig blevet sværere at låne penge i banken. Den konkrete årsagen til udviklingen skal findes i, at der efter finanskrisen er opstået en række skærpede krav til både bankerne og realkreditinstitutternes solvensgrad. Dette har efterfølgende medført, at bankerne har måttet skærpe deres krav til kommende boligejere. I dag skal man derfor som boligejer selv kunne ligge 5% af den samlede købesum. Det skærpede krav hos bankerne, har medført en stigning i særligt kviklån ved boligkøb, så hvis det kniber med at få bankens godkendelse for et boligkøb, kan et kviklån være en god mulighed.

 

Hvorfor er rejselån blevet populære?

Vi kender vist alle til det tvivlsomme sommervejr i Danmark. Regn, gråvejr og blæst. Ja, du kender det nok! Sådan kan det danske sommervejr ofte se ud. Mange danskere har fået smag for udlandets smukke, varme sommervejr. Og i takt med at priserne på flybilletter er faldet meget gennem de seneste år, vælger mange flere danskere at rejse meget oftere end førhen. Mange danskere har fået øjnene op for, hvor let og billigt det er at rejse væk. Det har aldrig været så let at rejse på en billig weekend getaway eller på en varm solskinsferie til Asien. Priserne på flybilletterne er nemlig i bund, og med et hurtigt kviklån er pengene inde på din konto efter blot få dage, og du kan finde badetøjet frem og tage med familien af sted til det tropiske vejr. Netop pga. de mange muligheder er kviklån og SU-lån blevet så populære. Det kan selvfølgelig også skyldes det tvivlsomme danske sommervejr, som muligvis får mange danskere til at drømme om sol og sommer sydpå og derfor vælger flere at optage et kviklån. Det er i hvert fald tydeligt, at danskere har fået smag for udlandet, og mange har fået smag for hurtige lån til lidt af hvert.

 

Er du fyldt 21 år? Så kan du også ansøge om et lån på Minifinans.dk. Inde på siden kan du læse meget mere om kviklån. Her kan du optage et hurtigt og let lån for at realisere dine drømme, såfremt du ikke står registreret i RKI.

 

Fakta om Minifinans.dk

Minifinans.dk er stiftet af Casper Ravn-Sørensen og Mads Emil Fast Dahlerup fra Dotcom-Capital.com. Læs mere om Casper Ravn-Sørensen på hans blog, på disse artikler på Dagens.dk og Business.dk, hvor han deler ud af sin viden om at bygge succesfulde virksomheder.