NewSpeek

DENNE VIDEO ER ET ’MUST’. USA’s ’DEEP STATE’ ER ENDNU MERE KORRUPT, END JEG I MIN VILDESTE FANTASI HAVDE FORESTILLET MIG

RichMansTrick
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg har fået tilsendt denne tre år gamle video af en følger af NewSpeek: 

Francis R. Connolly: “From JFK To 911 Everything Is A Rich Man’s Trick”. 

Den pågældende følger skriver bl.a. således: 

”Jeg har netop set Francis R. Connollys dokumentar “From JFK To 9/1. Everything Is A Rich Man’s Trick” – og er rystet.

Jeg kendte godt nok til mange af de ting, han tager op, men var ikke klar over, hvor dybt korruptionen er grundfæstet i storebrors land, ja endog fra top til bund i hæren, som jeg troede havde nogle få magtfulde og retskafne mennesker i behold. 

Verdens mest magtfulde gangster-organisation
Men nej, verdens mest magtfulde gangster-organisation har kontrol over alt fra regering til militær. Som Connolly nævner, bruger disse rigmands-magthavere ikke længere hit-men til at rydde deres modstandere af vejen – de bruger den amerikanske hær.

Jeg kan næsten ikke tro det og vil opfordre dig til at se hele denne dokumentar, som er på 3,5 timer. Det er en historie-lektion, som vender op og ned på alt vrøvlet i Vestens historiebøger – med få undtagelser. 

Jeg har downloadet dokumentaren, men du kan se den på Telegram   https://vimeo.com/338863157” (citat slut) 

*** 

Jeg har fulgt følgerens opfordring og er netop færdig med de godt tre timer, der er spændende som en kriminalroman. Og dybt uhyggelige. Og skræmmende. ’Kulten’ i fuldt flor. 

Er du endnu ikke på Telegram, så opret dig gerne, så du kan se videoen. Den ligger selvfølgelig ikke tilgængelig på YouTube, men da jeg er fuldstændigt enig med følgerens karakteristik, så gør dig gerne ulejligheden med at komme ’på’.  

Del artiklen her:
Exit mobile version