DEN TOTALE KRIG I EUROPA. NATO-TOPMØDET I MADRID

Krig
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen. 

På Nato-topmødet i Madrid er der tissepause, og alle har rejst sig og strækker ud. 

Pludselig bliver Macron ringet op. Jøsses, tænker jeg, hvem vover at ringe til Frankrigs præsident midt under et internationalt topmøde? Mon der er nogen i den anden ende? Og så får jeg det til at passe ind i billedet af disse “betydningsfulde” berømtheder. 

Præsidenten i skjorteærmer med telefonen presset mod øret – travl, sofistikeret, ophøjet, ny paryk – “je suis désolé”, lyder det, for han er ved at redde verden. Eller er han? Og pressefotograferne klikker da også ivrigt løs, mens Macron ser lige igennem dem. For ham er de luft.  

  Leaders

***

Når jeg betragter videoen [scroll ned på siden] med denne flok (se foto), er min første indskydelse: Med hvilket formål er disse mænd samlet? Åh jo, de er jo en slags hærførere – i krig. 

“Flere sanktioner”, hører jeg Macron sige til Draghi, da han vender front mod journalisterne, som han ser lige igennem. 

Jeg fyldes et øjeblik med foragt, men så prøver jeg at fokusere på, hvorfor de er samlet og husker så, at Eric Verhaeghe havde en artikel i Le Courrier des Stragès for et par dage siden. Så jeg finder artiklen frem, hvoraf jeg her bringer et kort udsnit af Verhaeghes lange analyse af mødet, som alle burde læse.

Billedet: Nej det er ikke tilskuere fra en fodboldskamp, men dem som bestemmer over dit liv.

Stærkt redigeret udgave for at holde europæerne i ro
På Nato-mødet i Madrid blev der vedtaget en række fundamentale ændringer i traktaten, som mainstreammedierne (MSM] absolut ikke har viderebragt i ubeskåret udgave, men stærkt redigeret for at holde europæerne i ro.

For det, som blev resultat af mødet, var – og er nu – forberedelsen til den totale krig på europæisk jord mod Rusland. Hvor mange europæere er mon bevidste om den fremtid, som denne globalist kaste vil påføre os?

NATO

***

Fra Nato-topmødet er alt, hvad der er blevet viderebragt i mainstreampressen – så vidt jeg ved – at mødet blev afholdt i Madrid, at man havde godkendt optagelsen af Sverige og Finland (under overvågning af Tyrkiet), og at Nato havde givet sig selv nogle særlige beføjelser.

Hvad disse beføjelser går ud på, vil før eller siden blive åbenbaret for europæerne under en direkte glohed konflikt med Rusland og med stor intensitet, skal vi forstå. Det vil sige “en brutal og destruktiv krig efter en endelig og utvetydig krigserklæring”, skriver Verhaeghe, men det ved europæerne ikke – endnu. 

Jeg ønsker ikke dette for Danmark
Hvad er der at gøre? Jeg ønsker ikke dette her for mit land, Danmark – bomber over de danske byer – og jeg kunne lide at vide, om statsministeren mon er underrettet? 

Og herrefolket i Davos – mødedeltagerne er alle medlemmer? Vil de selv stå på ski i de schweiziske alper, mens bomberne falder i de europæiske storbyer, eller vil de flygte til de Caribiske øer, eller hvor det segment søger hen?  

Efter dette møde vil alliancen nemlig ifølge Verhaeghe være totalt ændret, men Rusland vil stadigvæk være fjenden.

***

Udpluk af Eric Verhaeghe-report fra mødet
I det følgende gengiver jeg udpluk af Eric Verhaeghe-report fra mødet. Det skal bemærkes, at jeg ikke ved, hvem referenten på mødet var – en åbenmundet journalist måske eller Verhaeghe selv(?) – og teksterne i citationstegn er sammendrag fra rapporten, hvor jeg har plukket det ud, jeg fandt vigtigst at viderebringe. 

Først fra referatet:

“Vi har omdefineret vores fundamentale holdning mht. afskrækkelsesstrategi og forsvaret. Nato vil fortsætte med at forsvare befolkningerne i medlemsstaterne, og det gælder hver eneste kvadratmeter på alliancens territorium – og det vil vi blive ved med. Disse principper har vi nu skærpet, og vi vil skærpe vores afskrækkelsesstrategi og styrke forsvaret væsentligt på lang sigt for at sikre forsvaret af alle Nato allierede. Det vil vi gøre med vores 360-graders tilgang til lands, i luften, til søs, i cyberspace for at imødegå alle udfordringer (…)

Vi glæder os over de indledende bidrag, som de allierede tilbyder Nato til den nye form. Den vil forstærke Nato og gøre det muligt at styrke og modernisere magtstrukturen og sikre, at vores militære planer har ressourcerne. Vi vil forbedre de kollektive forsvarsøvelser, som skal forberede os på multi-domæne operationer af høj intensitet, og garantere alle allierede en forstærkning inden for kort tid. Alle disse tiltag vil i betydelig grad forøge Natos afskrækkelsesmetoder og et fremadrettet forsvar. De vil bidrage til at undgå alle aggressioner mod Natos territorium og forhindre enhver potentiel modstander i at opnå sine mål”. 

Herefter følger udpluk fra Eric Verhaeghes kommentarer i teksten:

“Hvor mange borgere i Natos medlemslande ved, at alliancen har besluttet at “forstærke” forsvaret over for Rusland ved at omdefinere Natos “afskrækkelses- og fremadrettede forsvar”?

” Dette vil ske ved kollektive forsvarsøvelser, der skal forberede multi-domæne operationer af høj intensitet, som har betegnelsen med kort varsel? Hvor mange almindelige mennesker har forstået, at disse alarmer helt konkret betyder, at vi fra nu af forbereder os på en direkte krig med Rusland på europæisk jord? (….)

Der er mere endnu, som den statsstøttede presse har ladet passere i total tavshed. Det gælder omdefinitionen af “strategisk koncept” af Nato, hvilket vil sige, at Nato kan anvende sin artikel 5 (i Den Nordatlantiske Traktat), som tillader Nato at erklære et andet land krig.

Her igen er sådanne muligheder forblevet hemmeligholdt, og ingen presse har følt sig forpligtet til at varsko offentligheden om de beslutninger, der blev taget i Madrid.  Og alligevel er teksten ganske utvetydig (…)

Nato kan altså beslutte at bruge denne paragraf som et militært angreb. Et isoleret cyber- angreb, en fjendtlig operation mod rummet eller i rummet, eller en række af sådanne handlinger eller operationer eller en hybrid operation rettet mod de Allierede kunne komme tæt på tærsklen og ville svare til et væbnet angreb og føre til, at Nato ville kunne påberåbe sig artikel 5. 

Det er ikke spild af tid at læse denne paragraf, som siger to væsentlige ting:

Lad os begynde med slutningen. Vi skal forstå, at Nato kan beslutte at begynde en krig. Og da Nato bliver kontrolleret af den amerikanske hær, er det altså den amerikanske hær, som træffer beslutning om en krig på europæisk jord og inddrager europæiske tropper.

Man ved fra nu af, at denne krig kan erklæres ikke kun for at besvare et fjendtligt angreb, men også som en følge af et “isoleret cyber-uheld”.
Hvor mange europæere har forstået, at amerikanske generaler kan beslutte at konfrontere Rusland ud fra den hypotese, at et cyber-angreb kan blokere den amerikanske økonomi, som kan tilskrives Rusland? 

Hvem har helt forstået det i Danmark?
Hvem har helt forstået det i Danmark? Hvem har hørt, at de europæiske storbyer vil kunne blive raseret af russiske missiler som svar på et Nato-angreb, som er blevet besluttet af amerikanske generaler, der siger, at Rusland har blokeret computerne i Wall Street?

“De, som husker de massive ødelæggelser i Irak på et CIA initiativ, burde fra nu af spørge sig selv, om de er parate til at opleve det samme som i Bagdad under nøjagtigt tilsvarende forhold”, slutter Verhaeghe. 

Om jeg fatter det …!

Danmark er rodet ind i alt for meget, som kun få danskere har styr på, og vi bliver ikke ordentligt underrettet. Vi har stadigvæk vores dejlige land – håber jeg – vores frihed og sikkerhed. Men fremover må vi tvivle på alvoren bag disse ord? Vi er et lille land og et lille folk. Derfor burde det være muligt at nå hinanden og tale sammen om alvorlige ting uden censur. Det kommer helt bestemt af sig selv.

***

https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/07/01/lotan-prepare-desormais-une-guerre-totale-de-leurope-contre-la-russie/ 

Del artiklen her: