NewSpeek

DEN SOVJETISKE AFHOPPER, YURI BEZMENOV, ADVAREDE OM, AT USA BLIVER ØDELAGT AF EN HEMMELIG KLIKE

usa
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links om den kontrollerede nedbrydning af USA – og Vesten!

 

***

Like the Twin Towers on 9/11, the U.S. is currently in a CONTROLLED DEMOLITION – here’s what comes next (newstarget.com)

“Selvom det kan se ud, som om tingene er ved at komme helt ud af kontrol, er det, vi alle er vidne til finder sted i hele Vesten, en kontrolleret nedbrydning af den eksisterende verdensorden, som snart vil blive erstattet af en ny verdensorden.”

”Det er en plan, der har været undervejs i mange årtier. Den sovjetiske afhopper Yuri Bezmenov advarede om dette i den berømte video, der cirkulerer nu og da på sociale medier for at minde amerikanerne om, at deres nation bliver overtaget og ødelagt med vilje af en hemmelig klike.”

”Først måtte de demoralisere nationen, som næsten er komplet. Derefter fortsatte de med at infiltrere alle institutionerne, dvs. skoler, kirker og selvfølgelig regeringen, og sparker nu deres plan i højt gear, da den når sit slutspil.

De samme kommunistiske bolsjevikker, der gjorde det mod Sovjetunionen, gør det igen i Amerika, advarede Bezmenov og afslørede følgende firedelte succesplan, hvorigennem det opnås:

1) Demoraliser folket, indtil de ikke længere kan skelne fakta fra fiktion.

2) Destabilisere økonomien, forsvarssystemerne og udenrigsrelationerne for at svække landet og gøre det mere sårbart over for en overtagelse.

3) Skab krise efter krise, der fører til en større begivenhed, der katalyserer en implosion og efterfølgende overgang af kultur og liv.

4) Normaliser den “nye normal” med regeringstyranni og løfter om en “bedre” fremtid.”

”Se den cirka syv minutter lange video nedenfor af Bezmenov, der taler for selv at høre, hvad han advarede om for mange år siden:

(110) KGB defector Yuri Bezmenov’s warning to America (1984) – YouTube

”Denne firedelte strategi, der er nævnt ovenfor, tjener som en skabelon for det, der er blevet kendt som Cloward-Piven-strategien.

Vi begyndte at høre meget om denne strategi i Barack Hussein Obama-årene, fordi det var dér, det blev smerteligt tydeligt, at venstreekstremister havde taget kontrol over nationen og for evigt ændret dens kurs gennem planlagt undergravende virksomhed.”

”Den firedelte Cloward-Piven-strategi ligner meget den firedelte plan, som Bezmenov advarede om:

“Dernæst får vi en større krise. Det kan være noget så katastrofalt som tredje verdenskrig, en større strømafbrydelse, en recession eller noget, CIA har kogt op, som måske ikke engang er virkeligt, som en invasion af små store grønne mænd i Las Vegas. Uanset hvad det er, vil det være bevidst.”  (pc-oversættelse)

***

Hvad bliver ellers nedbrudt kontrolleret: The energy infrastructure of Germany and soon to be the rest of the West, including the United States.)

***

CIA-agent: Billioner vil dø, når vi når 2024

CIA Agent Confesses on Deathbed: ‘Billions Will Die in 2024’   

***

En række illustrationer, der tematiserer nedbrydningen 

***

***

***

***

Del artiklen her:
Exit mobile version