DEN SKJULTE DAGSORDEN BAG UN AGENDA 21 OG VACCINE-PRODUKTIONEN

Den Skjulte Dagsorden
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

På NewSpeek fortsætter vi med at formidle alle de Covid-19-informationer, som har problemer med at trænge igennem de statsstøttede medier. Udgrænsningen gør sig gældende på globalt plan.

Heldigvis er der blevet etableret en række platforme, der kan træde til, hvis fx kritiske videoer om emnet bliver fjernet fra YouTube. I skrivende stund kan Den skjulte dagsorden bag den planlagte ødelæggelse af Amerika dog stadig ses her, men hvor længe? Der er efterhånden en længere historik om internet-censur og fjernede opslag på techgigant-platformene.

I videoen kan du følge Rosa Koire i samtale med Spiro Skouras og hendes analyse af de aktuelle uroligheder. Rosa Koire er forfatter til bogen ”Behind the Green Mask: U.N. Agenda 21”, og i videoen argumenterer hun for, at de aktuelle uroligheder i amerikanske storbyer bliver solgt under skiltet social uretfærdighed og racediskrimination, men i virkeligheden er der tale om UN Agenda 21 for fuld skrue frem mod Den Nye Verdensorden.  Det handler om magt og kontrol.

Hvis du når til vejs ende med denne video, er der nok en gyser her på freedomplatform.  Heri afslører Dr. David E. Martin den igangværende vaccine-dagsorden, der viser sig at have en såre interessant fortid.

https://freedomplatform.tv/david-e-martin-exposing-moderna-the-star-of-plandemic-indoctrination-reveals-the-truth/#popup1

Del artiklen her: