DEN SKJULTE DAGSORDEN BAG COVID-19

Judy Mikovits
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

Stadig flere begynder med god grund at sætte spørgsmålstegn ved den officielle udlægning af corona-krisen som dødsensfarlig – i hvert fald i de ikke-statsstøttede medier. For retfærdiggør Covid-19, at grundlovssikrede rettigheder bliver sat ud af kraft med et fingerknips af en stadig mere totalitær stat, bl.a. i form af stigende overvågning og forsamlingsforbud? Og skjuler der sig monstro en anden dagsorden under overfladen?

Vi skal stadig være opmærksomme på, at der er en alvorlig og smitsom sygdom derude – selv Boris J kom i alvorlige omstændigheder – men vi bør også være indstillet på, at vi kan finde flere oplysninger, end vi officielt præsenteres for.

Ingen kender i skrivende stund hele sandheden om corona, men eftersom vores tillid til den statsstøttede presses nyhedsdækning med DR i spidsen kan ligge på et meget lille sted, er det oplagt at søge informationer andre steder. Eller rettere sagt: Med viden om og dokumentation for slagsiden i de statsstøttede medier er man som engageret borger nødt til at orientere sig også i alternative kilder. Vær altid kildekritisk!

Der verserer mange links rundt omkring på nettet, og der er altid risiko for at blive taget ved næsen og manipuleret. Men nogle indslag forekommer mere overbevisende end andre, og ét af dem indeholder en ny dokumentar med titlen The Hidden Agenda Behind Covid-19

Heri afslører forskeren og videnskabskvinden Judy Mikovits den videnskabelige og politiske elite, der styrer det globale sundhedssystem.

Er hun troværdig? Er hendes argumentation troværdig? Lyt til hende og døm selv.

***

Til orientering: Det videolink, hvor vi første gang så dokumentaren, er blevet fjernet fra nettet. Skulle linket i denne intro forsvinde, vil det sikkert være muligt at Google ”Plandemic” – og så dukker videoen forhåbentligt op andre steder.

Her er endnu tre links, som kaster yderligere lys over problemstillingen. Igen: Udøv kildekritik!

https://off-guardian.org/2020/05/05/covid-19-is-a-statistical-nonsense/

https://www.youtube.com/watch?v=ASyKpxpHrA0&t=41s

https://rairfoundation.com/italian-leader-slams-false-coronavirus-numbers-25000-did-not-die-its-a-way-to-impose-a-dictatorship-watch/?fbclid=IwAR34zgos-PsZI-ld5WWlcW1sqCzA2zr8jBIud13Oy7YSImhiqkwKU_OJbTI

Del artiklen her: