NewSpeek

DEN SKJULTE DAGSORDEN BAG COVID-19: HELE VERDEN SKAL SKRÆMMES TIL AT LADE SIG VACCINERE OG KONTROLLERE

Plandemic
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

NewSpeek fortsætter med at give den officielle corona-fortælling modspil.  Og vi synes, at vi bliver stadig bedre klædt på til at argumentere for påstanden: Covid-19 er ikke den farlige sygdom, som myndighederne hævder, men bliver brugt i en overordnet plan, der sigter på at skaffe sig kontrol over de enkelte landes befolkninger gennem frygt.

Omdrejningspunktet er den vaccine, som Bill Gates & Co. vil have injiceret i alle mennesker, helst i form af en elektronisk ’device’, så ’bærerens’ adfærd / færden fuldstændig kan kortlægges.

Senest har vi set denne video, som vi på opfordring delte på Facebook. I første omgang gik den glat igennem, men da vi tjekkede efter at have set videoen til ende, var den blevet fjernet. Da vi forsøgte at dele den igen på FB, lød beskeden:

”Din besked kunne ikke sendes, fordi den omfatter indhold, som andre personer på Facebook har anmeldt som misbrug.”

Dokumentaren er lavet af det hold, der også stod bag videoen om Dr. Judy Mikovits  – en video, der gik viralt og derpå blev fjernet fra de store sociale platforme.

I denne omgang fokuserer Mikki Willis og hans team på drivkræfterne bag vaccine-dagsordenen. Samt den rolle, der bliver spillet af WHO, Bill Gates, Tedros Adhanom, Anthony Fauci m. fl.

Filmen sammenfatter en række forskellige punktnedslag og viser, hvor dybt bedraget går. Også hvorfor det hidtil er lykkedes at manipulere millioner af mennesker til at give køb på deres frihed.

Del artiklen her:
Exit mobile version