DEN MASSIVE INDOKTRINERING FORTSÆTTER

DR_Byen
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

Udsendelsen ”P1 direkte” søndag morgen kl. 9-10 den 5. apr. 2020 var pinlig. Uden blusel fortsætter DR sin massive indoktrinering. Værten Esben Kjær fortæller, at statsministeren er blevet dobbelt så populær og afsluttede med denne bemærkning: ”Hurra for det”. Jeg behøver vist ikke sige, at det er en upassende, uprofessionel, værdiladet, usaglig og utilbørlig udtalelse.

Derefter New York, hvor det lyder til, at den lokale guvernør Andrew Cuomo har mere travlt med at føre politisk kampagne mod Trump end med at bekæmpe corona. Lutter positive udtalelser om Andrew Cuomo. For eksempel blev der sagt ”hatten af for ham”, og ”han omtales som en kommende præsidentkandidat”. Jeg behøver vel ikke sige, at Andrew Cuomo er demokrat. Hører man nogensinde republikanere blive rost på den røde statsradiofoni? Hvis der er et eksempel, hører jeg det gerne.

DR er skinger, upassende og utilbørlig i sin optræden, og det er så tåkrummende slagside, at ”journalistuddannelsen” nødvendigvis må ændres. Den såkaldte ”journalistuddannelse” må afskaffes, så andre faggrupper fx med viden om samfundet, natur eller kultur OG KRAV OM MINIMUM 5 ÅRS ERHVERVSERFARING UDEN FOR ”JOURNALIST-HVERVET” OG HELST FRA DET PRIVATE ERHVERVSLIV.

Derved kan vi sikre, at journalisterhvervet udføres på en sober og saglig måde samt der kunne være lovkrav om, at der altid fremføres to synspunkter.

80 % journalister er røde (læs her), og det bliver vi nødt til at gøre noget ved. Indoktrineringen sker også af pædagoger og folkeskolelærere og på gymnasiet. Jeg har selv haft en underviser på gymnasiet, som vi kaldte ’røde mor’. Så galt står det til.

Nyheder bliver tilrettet

Desuden havde timeradio-avisen op til udsendelsen ”P1 Direkte” travlt med at dække terroristens baggrund. Det frygtelige terrorangreb med kniv i Frankrig fredag [04.04] formiddag syd for Lyon – hvor en 33-årig asylansøger fra Sudan dræbte flere med kniv og sårede adskillige – blev kort nævnt uden overhovedet at nævne hans baggrund, og at han angiveligt havde råbt ”Alluhu akbar” inden terrorhandlingen.

Islamisk terror må ikke benævnes som islamisk terror, der har rod i Islam.

”Journalisterne” tror måske, at islamisk terror kan ties ihjel. Det synes der ikke at være megen held med. Se hjemmesiden religionofpeace.com om de utallige islamiske terrorangreb over hele verden, fx overgreb mod kristne, som også forties i vesten af de røde ”journalister”.

Vi må kun vide det, som de røde ønsker, vi skal vide – og vi må ikke vide noget om islamisk terror, for de røde ønsker, at der skal importeres mange, mange flere asylansøgere fra muslimske områder til Danmark, som kan stemme på de røde og malke slavehæren, dvs. den hårdtarbejdende danske befolkning, for skattepenge.

De røde har deres egen agenda, og den er ond, dum, anti-nationalistisk og selvmorderisk – og besudler menneskerettighederne hos Vestens egne befolkninger.

Del artiklen her: