Den hemmelige vej til en verden af sport

Sponsoreret indhold

Der var engang, hvor sport var noget, der kun kunne ses på Tv. Men den tid er forbi og har været det i et godt stykke tid.  Det samme er tiden, hvor sport var noget, der blev dyrket af glade amatører.

I dag er det ben hård forretning, hvor man skal have penge op af lommen, hvis man skal være med på holdet. Og det er ikke billigt at være sportsfan i Danmark.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du livestreamer eksempelvis fodbold, kan sider som Live Fodbold hjælpe dig godt på vej.

YouSee er Danmarks største Tv-udbyder, og her skal du mindst have en YouSee Tv Viasat Mellem-pakke, hvis du vil have alle de kanaler med, som viser sport. Den koster 679 kr. om måneden, men så er det også inklusiv bredbånd.

Grunden skal findes i, at TV-rettighederne på det meste sport er kommet op i en pris, hvor der kun er de færreste, der kan være med. Eksempelvis betaler Viasat mere end 300 millioner om året for at kunne vise den danske Superliga. Den regning er der kun en gruppe til at betale, og det er forbrugeren.

Se sport med din bookmaker

Løsningen ligger dog lige for. I stedet for at se sport i dit Tv, kan du live streame sport fra hele verden. Du skal bare gøre det igennem en bookmaker i stedet for et Tv-selskab.

Bookmakere som eksempelvis bet365 skal ikke tjene deres penge ved på at vise sport. I stedet er live streaming en service, de giver til deres kunder, som naturligvis gerne skal være med til at få kunderne til at spille noget mere op odds eller casino.

Men den gode nyhed er, at du ikke behøver at gamble for at kunne streame sport fra hele verden. Det eneste, det kræver, er, at du har penge på din spillekonto. Og så er det helt lovligt, da bookmakerne har betalt for at kunne vise live-billeder.

Er kvaliteten god?

Det helt korte svar er ja. I modsætning de diverse ulovlige sider med live stream, viser bookmakerne altid sport i HD-kvalitet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.