DEN FORENEDE ELITE

hand
Del artiklen her:

Af Bent Jensen

Tidligere var der principielle politiske modsætninger mellem Venstre og Højre. Det er der ikke mere. Venstreorienterede institutioner og medier samt det demokratiske parti forsvarede i sin tid lønarbejdernes interesser, mens republikanerne varetog erhvervslivets interesser. I dag forsvarer ingen lønarbejdere, der er under pres som følge af den teknologiske udvikling. ”Venstre” og ”højre” er i dag politisk meningsløse begreber.

Det demokratiske Partis forvandling

”Det demokratiske parti er nu de riges parti”, skriver Carlson.  Demokraterne er således enige med det store erhvervsliv om masseindvandring. De moderne venstreorienterede medier er på samme linje og skriver ukritiske hyldestartikler om Jeff Bezos (Amazon) Bill Gates (Microsoft), Mark Zuckerberg (Facebook) og de andre massemilliardærer. Bezos ejer Washington Post, et af de mest Trump-kritiske medier i USA.

Hillary Clinton blev ved præsidentvalget i 2016 overvældende støttet i de superriges enklaver. Trump fik kun fire pct. af stemmerne i Washington D.C. Hillary fik 20 gange så meget i økonomisk støtte som Trump fra milliardærerne. Syv finansielle firmaer alene gav Hillary 47,6 millioner dollars, mens Trump kun fik sølle 19.000 – prisen på en brugt varebil.

Finansspekulanten George Soros, der finansierer en lang række samfundsnedbrydende institutioner, hyldes af eliten. Den mener, at fattige mennesker er dumme og derfor fortjener at være fattige. Hillary Clinton har åbent udtalt sin foragt for disse mennesker, mens hun smisker for Wall Street.

Den ny elites mangel på social ansvarlighed

I modsætning til den gamle elite har den nuværende ingen social ansvarlighed. Apple er f. eks. ligeglad med de horrible vilkår for kinesiske arbejdere, der fremstiller Apples produkter. Eliten har nemlig købt syndsforladelse hos ”den kulturelle liberalismes kirke”. Den udsender erklæringer om grøn energi, lighed, mangfoldighed og imod Trumps bekæmpelse af illegal indvandring. Carlson nævner et grelt eksempel på syndsforladelse: Marissa Mayer var en katastrofe som chef for Yahoo, der på fem år blev ruineret. I kraft af en p.r.-kampagne om sin pionerindsats som kvinde i en mandsdomineret verden, kritikløst viderebragt af medierne, lykkedes det hende at få en ordning, der gav hende 900.000 dollars for hver uge, hun havde brugt på at ødelægge Yahoo.

Zuckerbergs Facebook er med sine manipulerende algoritmer og faktiske censur ifølge Carlson direkte samfundsnedbrydende.  Zuckerberg er naturligvis for masseindvandring.

Clinton-familien

Ægteparret Clinton er legemliggørelsen af den moderne herskende klasse. De begyndte som modstandere af establishment, men forsvarer nu status quo. De har udnyttet deres embeder til personlig berigelse ud over alle grænser. Deres datter Chelsea fik uden nogen kompetencer et fedt job på TV-stationen NBC. På tre år optrådte hun i alt kun 58 minutter på skærmen. Hendes løn udgjorde 26,724 dollars for hvert af disse minutter. Hendes banaliteter på Twitter (”Ord uden handling er meningsløse”) og andre steder prises af elitens medier som dyb indsigt.

Hillary Clinton begik grove ulovligheder som udenrigsminister ved at opbevare fortrolige statsoplysninger på en privatserver i sin kælder. Hun tilintetgjorde derpå flere tusinde emails og nogle computerharddiske med en hammer. Efter en parodi på en FBI-undersøgelse blev hun i 2016 frifundet. Frifindelsen blev skrevet, før alle vidner var blevet afhørt. Umiddelbart efter kastede FBIs ledelse sig over Trumps angivelige ”Russia Collusion”. Demokraterne vil ikke acceptere den særlige undersøger Muellers konklusion, at der ikke var noget at komme efter. Demokraterne ”ved”, at Trump er i lommen på Putin.

Del artiklen her: