DE STATSTØTTEDE MEDIERS HAD TIL TRUMP SKAL HAVE MODSPIL – I RESPEKT FOR SANDHEDEN

washington
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det har været en hård nyser at følge de statsstøttede mediers dækning af den amerikanske valgkamp. Som altid med tvangslicensbaserede DR i den gule førertrøje – i diverse programmer. Vi lytter til ’the usual suspects’, hvis holdninger lyttere og seere allerede kender som farvet af en fjendtlig indstilling til Trump. I flæng:  Kristian Mouritzen, korrespondent for Berlingske, Steffen Kretz, Kurt Strand i ”Mennesker og medier”, Esben Kjær i ”Bagklog på P1”. Eksemplerne er legio.

Heldigvis er der små lys i mørket

Heldigvis er der små lys i mørket, der kan bidrage til at skabe et noget mere facetteret billede af det politiske landskab – end det karaktermord som ’the establishment’ arbejder nidkært på at føre ud i livet.

Når public service-institutionen ikke fungerer, er det godt at vide, at det rent faktisk ER muligt at få ordentlig oplysning fra folk, der ikke har en politisk dagsorden, men bare gerne vil have nuancerne med i den amerikanske samfundsdebat.

Jeg kan anbefale, at man orienterer sig hos bl.a. følgende skribenter: Lars Hedegaard, Bent Jensen, Morten Uhrskov Jensen, Ole Bruun (læs fx her) og ikke mindst og helt aktuelt i denne gedigne artikel af Flemming Steen Nielsen “Derfor bør vi håbe, at Trump opnår genvalg”.

Del artiklen her: