NewSpeek

DANMARKS RADIO ER EN SKÆNDSEL

DR_Byen
Del artiklen her:

(Foto: Danmarks Radios licensbetalte luksuriøse hovedsæde i København)

Danmarks Radios hjernevask forsinker folks opvågnen til multikulturens realiteter, hvilket kan gøre det svært at redde Danmark. Lone Nørgaard kommenterer.

Af Lone Nørgaard

DR er i stigende grad en skændsel for folkeoplysningen. I årevis har medarbejderne (på nyhedsfladen især) som hovedtendens været i gang med folkeopdragende virksomhed. Ikke i form af folkeoplysning, der kunne klæde seere og lyttere på til at tage stilling til komplekse samfundsproblemer, men i form af hjernevask. Den hjernevask har et knæfald for multikulturalisme (læs: islam) som styrende princip – senest illustreret af en stor EID-fest i DR Koncerthuset, lørdag, d.1. juli 2017.

Læs også: DR VIL ALDRIG FORGÅ

DR annoncerer arrangementet med disse ord:

”Eid er festen, der markerer afslutningen af Ramadanen og en måneds faste for 1,8 milliarder mennesker over hele Jorden. DR Koncerthuset fejrer med, og byder på madboder, festlige aktiviteter og koncerter med Fatma Zidan Group, Moussa Diallo **** og Cesilia.

Kom og vær med når DR Koncerthuset og Helhedsplanen Partnerskabet i Urbanplanen inviterer til Eid fejring i DR Koncerthuset – for børn og voksne.

En stor fest med masser af sjove aktiviteter som Angry Bird Bane, hoppeborg og trampoliner, beauty-lounge for børn med hår- og negle-udsmykning, ansigtsmaling og hennamønstre. Cirkus-område, breakdance, ponyridning og perleplader… kort sagt; masser af sjove lege og aktiviteter for alle.

Ingen Eid-fest uden masser af mad.
EID er unægtelig forbundet med god mad. Den Store EID-fest i DR Koncerthuset har selvfølgelig også masser af dejlig mad fra hele verden – i madboder, placeret udenfor omkring DR Koncerthuset.

Stor fest med musikalsk stjernedrys (…)”

Islam er politik forklædt som religion

Jeg spørger mig selv: Har beslutningstagerne i forhold til dette arrangement fået en hjerneblødning? Forstår DR helt ind til benet, at institutionen med denne fest legitimerer sharia i Danmark? For med islam følger altid sharia, og en del af sharia er Ramadanen og dermed Eid. Hvornår mon det for alvor går op for ignoranterne, at islam ikke bare er en religion, men politik forklædt som religion?

Alle oplysninger om islam som verdens måske mest grusomme totalitære ideologi er i dag tilgængelige. Men journalister og ledelse på DR læser åbenbart ikke bøger og ved i hvert fald intet om islams blodige historie og grænser. De mange litteraturlister, jeg har fremsendt til diverse redaktioner og journalister, til trods!

Sagen er den:

To gange om året betaler jeg licens til Danmarks Radio. Licens er som bekendt en lovpligtig afgift for alle med et apparat, der kan modtage og gengive radio- og billedprogrammer – uanset hvordan apparatet så benyttes. Har man et tv, lyder beløbet pt på 1246 kr. pr. halve år. Det er en betragtelig sum, og derfor er det også på sin plads at fremsætte kritik af og forslag til DR, hvis man er utilfreds med programflade og indhold. Den øvelse har jeg i den grad følt mig kaldet til i de senere år… for det ser slemt ud. Rigtigt, rigtigt slemt.

Her følger en af utallige fremsendte epistler til diverse redaktioner, der forsøger at sætte fokus på DR’s problem: Slagside, skævvridning og blinde vinkler. Ikke mindst P1morgen er storslem med 3 timers daglig hjernevask mellem 6 og 9. Derfor har jeg valgt et eksemplarisk skriv hertil dateret 8.12.11, for at vise i hvor lang tid DR har haft gang i folkeopdragelsen:

”Kære P1-morgen

I får med jævne mellemrum en mail fra mig, som er P1-kernelytter …
Jeg har følgende spørgsmål til refleksion for redaktører, journalister og værter på morgenfladen:

1. Hvorfor er det som regel altid overskrifter og artikler i Politiken, I tager afsæt i? Prøv at foretage en statistisk optælling, og I vil se, at jeg har ret. Politiken er et menighedsblad, men åbenbart det, som journalister mest læser. Selvfølgelig fordi det er i overensstemmelse med deres politiske ståsted, uden de nødvendigvis er bevidste om det.

2. Hvorfor stilles interviewede tilhængere af fx EU / bevarelse af euroen, multikulturalisme, lempeligere indvandrer- og asylpolitik, en palæstinensisk stat, klima-indgreb mv. ikke kritiske spørgsmål? Er det fordi, I ikke kan nå at forberede jer (og det forstår man!), må jeg gentage tidligere opfordringer: Interview BÅDE en tilhænger OG en modstander HVER GANG. Hvad journalisternes ”venner” slipper af sted med på grund af mikrofonholderi er pænt sagt kritisabelt.

3. Prøv at finde nogle andre eksperter end de sædvanlige. Og politikere er aldrig kun eksperter, selv om de nogle gange bliver behandlet som sådanne.

4. Spørg gerne enhver ekspert (især fra Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder), I indbyder, hvor vedkommende sætter sit kryds. Så kan lytterne selv tage bestik af situationen. Alene at få spørgsmålet vil skærpe ekspertens trang til en afbalanceret fremstilling – også selv om han / hun ikke vil svare.

Jeg kunne blive ved længe endnu, men skal skåne jer. Men den påvirkning grænsende til manipulering, der foregår inden for bestemte emneområder på DR i almindelighed, P1 og Orientering i særdeleshed, støder mig. Ikke mindst fordi jeg via min licens er med til at finansiere synspunkter, jeg ikke deler.”

Med venlig hilsen…”

80 procent af danske journalister tilhører ’Journalistisk Venstreparti’

Det er min påstand (for øvrigt dokumenteret), at de fleste journalister qua deres vej igennem uddannelsessystemet lider under blinde vinkler og bokstænkning, som opretholdes af (u-bevidst?) gruppepres. Samtidig er jeg på det rene med de svære arbejdsbetingelser, journalisterne arbejder under… Med hvor mange ind- og oplæg, der skal produceres inden for stramme deadlines. Med hvor meget af teknikken, den enkelte journalist i dag selv skal håndtere. Med en ledelsesstruktur, der lægger sig som et tæppetungt, fordyrende spæklag omkring kerneydelsen i public service-kravet:

At DR skal arbejde “i folkets tjeneste” og sikre, at danskerne får et stort og alsidigt udbud af kvalitetsudsendelser i radio og tv.

I forhold til denne målsætning er DR i frit fald med alt for meget lavpandet underholdning og en lind, ligegyldig nyhedsstrøm, der typisk lever i interne kredsløb: Den ene journalist låner fra den anden, som allerede har lånt fra en tredje, fordi der ikke er den fornødne tid til egen-research.
Hva’ så? Kan jeg slet ikke finde noget pænt at sige om DR? Absolut. Men det er typisk om enkelte medarbejdere, hvis programtilrettelæggelse og spørgsmål til gæsterne blotlægger, at journalisten m/k rent faktisk har sat sig ind i de emner, han har valgt at tage op. Men hold fest, hvor er der langt imellem snapsene.

Skam over DR

Summa summarum: Jeg er RASENDE over, at jeg med mine licenskroner til DR skal bidrage til min egen undergang. Og islams dominans er for mig det samme som undergang for alt, hvad jeg elsker: Mit fædreland, min frihed og dansk kultur.

Hvis islam får magt, som islam og Det Muslimske Broderskab har agt – og brødrene er rigtigt, rigtigt godt på vej – så kommer mine børnebørn af hunkøn til at gå med tørklæde. Til oplysning bliver det over mit lig, og efter 10 års islamkritik er jeg klar over, at udsagnet ikke mere nødvendigvis kun er en metafor.

Skam over DR.

Læs også: FJERN LICENSEN OG MEDIESTØTTEN: MEDIER SKAL LEVE AF DERES TROVÆRDIGHED, INTET ANDET

Del artiklen her:
Exit mobile version