NewSpeek

DANMARKS RÅDNE ELITE II

Bolius
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Forleden skrev jeg følgende indspark på NewSpeek:

”Christina Egelund (ex-Liberal Alliance) udtaler sig gerne offentligt om, hvordan vi er ”nødt til at frisætte os fra det yderste nationalkonservative højres krav om en evigt strammere udlændingepolitik”. Javel så.

Egelund tilhører tydeligvis den rådne elite, der er baldrende ligeglad med, at fanden tager de bagerste.  For det liljehvide talerør for ’international retsorden’ (læs: forældede konventioner, der smadrer suveræne nationalstater) bor med garanti ikke i hverken Tingbjerg eller Mjølnerparken.

Lur mig, om ikke Egelund bor fx i en herskabslejlighed på Østerbro meget, meget langt fra ’kulturberigelsen’.”

Hvad skuer mit øje her et par dage senere. En artikel i Bolius, der kan afsløre, at fruen bor i en dejlig ejerlejlighed på 197 m2 på Østerbro i København. Hvorfor er jeg ikke spor overrasket over at ramme plet?

Om jeg er misundelig? Faktisk ikke. Jeg bor selv i en for mig perfekt ejerlejlighed på Frederiksberg og har mit på det tørre. Men jeg er nu endnu mere forbandet over hykleriet – og kynismen – hos vores folkevalgte politikere. Dem hører Christina Egelund heldigvis ikke til mere, men hun har såmænd også fået udvirket så rigeligt mange ulykker allerede med sit elfenbenstårns-udsyn på verden.

Del artiklen her:
Exit mobile version