DANMARK: LANDET HVOR INGEN VED NOGET

three-monkeys
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Kristeligt Dagblad citerer SF’s retsordfører Karina Lorentzen Denhardt:

”Det er mega alvorligt”, siger hun om minksagen. Det mener hun ikke, for hvis hun mente, at det var mega, ville hun og hendes parti have stemt for Nye Borgerliges mistillidsvotum til regeringen. Det er imidlertid umuligt at forestille sig en så alvorlig sag, at den vil få SF til at slå hånden af Mette Frederiksen, men noget skal de jo sige for at holde deres vælgere hen med snak.

Ordlyden kunne have været formuleret af mafiabossen

Justitsminister Nick Hækkerup og rigspolitichef Thorkild Fogde har travlt ved håndvasken. Ingen af dem anede noget om et såkaldt ”actioncard”, som politiet skulle bruge til at true minkejere til at aflive deres dyr.

Ordlyden kunne have været formuleret af mafiabossen fra filmen ”The Godfather”.

Hvis minkfarmerne nægtede at parere ordre, skulle politifolkene sige følgende:

”Det er jeg ked af at høre, men beslutningen er truffet. Manglende medvirken vil derfor betyde, at du ikke får mulighed for at opnå bonussen (for hurtig aflivning af dyrene, red.), og du kan forvente, at myndighederne så kommer og foretager tømning af besætningen alligevel. Jeg vil derfor høre, om dette får dig til at ændre beslutningen?”

Men hverken Nick Hækkerup eller Justitsministeriets departement havde noget med det at gøre, siger justitsministeren. Også rigspolitichef Thorkild Fogde afviser at have kendt til sagen.

Enten er de fulde af løgn, eller også er de uduelige

Så der er to muligheder: Enten er de fulde af løgn, eller også er de så uduelige, at de ikke aner, hvad deres underordnede laver. Hvad der er værst, er en smagssag.

Og Mette Frederiksen ved naturligvis heller ikke, hvad Hækkerup og Fogde har bedrevet, for de har jo ikke gjort noget.

Sådan er tilstanden i det fagre nye socialdemokratiske Danmark. Intet under, at Frau Frederiksen er mega populær.

Del artiklen her: